Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σοκάρει: Σκότωσαν μπροστά μου μια γυναίκα

Ελληνίδα τραγουδίστρια δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Λοιπόν” ότι έχει περάσει πολύ ταραγμένα παιδικά χρόνια. Ο λόγος για την Σαμπρίνα που μίλησε για όλα όσα έχει βιώσει στη ζωή της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι όταν ήταν παιδί δολοφόνησαν μια γυναίκα μπροστά στα μάτια της.

Τι δεν θα ήθελες να συμβεί ποτέ ξανά στη ζωή σου;

Είχα δύσκολες εμπειρίες στα παιδικά μου χρόνια στην Αφρική, στη Ζιμπάμπουε, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Έχω ζήσει δύσκολες εποχές με τον πόλεμο που γινόταν τότε εκεί. «Έχασα» ανθρώπους και μέσα σ’ αυτούς ήταν και μια συμμαθήτριά μου, που τη σκότωσαν μαζί με την οικογένειά της. Έχω δει φρικιαστικές σκηνές στην ηλικία των 6. Ήταν σκληρά τα παιδικά μου χρόνια.

Σκότωσαν τη συμμαθήτριά σου μπροστά στα μάτια σου

Όχι, είχαμε κερδίσει ένα βραβείο και την περίμενα να έρθει για να παίξουμε πιάνο μπροστά στο δήμαρχο και δεν ήρθε… Η μαμά μου τότε δεν μου το είπε, για να μην τρομάξω, το έμαθα στο σχολείο.

Μπροστά στα μάτια μου είδα τη δολοφονία γυναίκας, την είδα διαλυμένη, τεμαχισμένη… Τότε έπαθα κρίση πανικού, σταμάτησα ν’ αναπνέω… Τότε, στη Ζιμπάμπουε γινόταν πόλεμος… Είχα κι όμορφες στιγμές, αλλά και τραγικές αναμνήσεις. Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να το ξαναζήσω.

Όλα τα άλλα τα αντέχουμε, αλλά όχι πόλεμο, θάνατο και φρίκη. Η καραντίνα, που κράτησε 2-3 μήνες, ήταν το λιγότερο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ