MasterChef: Τα “καρφιά” της Κατερίνας Λένη για τους πρώην συμπαίκτες της – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη της εκπομπής «στη φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Τετάρτης η παίκτρια που αποχώρησε από το Masterchef, Κατερίνα Λένη. Η εκκολαπτόμενη μαγείρισσα μίλησε μεταξύ άλλων και για τους συμπαίκτες της στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Οι άνθρωποι είναι σαν την μετοχές. Ορισμένοι, σε βάθος χρόνου, είναι σταθερές αξίες και κάποιοι πεταμένα λεφτά. Όταν έσωσα τον Διονύση ήταν πολύ αρχή, πολύ σωστά έπραξα, δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την πράξη μου αυτή. Απλά επειδή ήταν πολύς ο καιρός που έμεινα στο παιχνίδι, καθημερινά έβλεπες να συμβαίνουν διάφορα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν εκδοθεί το ημερολόγιο, δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη.

Για τη στάση που κράτησε ο Γιώργος, είπε ότι είναι «προς τιμήν του. Μπράβο του που διάβασε το γράμμα και είπε αυτά που είπε αργότερα. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Η Ντέμη η αγαπημένη μου… Εντάξει, πραγματοποιήθηκε το όνειρό της. Της στέλνω τα φιλιά μου», συμπλήρωσε η Κατερίνα.

Στην ερώτηση της Κατερίνας και του Κρατερού για την ατάκα της Μάρλεν “έφυγε η κατσαρίδα”, η Κατερίνα Λένη σχολίασε: «Όσα δεν τα φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια».

«Δεν έχω μετανιώσει καθόλου ούτε για όσα είπα ούτε για το ύφος μου. Σέβομαι όποιον με σέβεται και σεβασμό δεν μπορείς να απαιτήσεις, πρέπει να τον κερδίσεις. Συγκεκριμένα παιδιά δεν μπορούν να κερδίσουν τον δικό μου τον σεβασμό. Δεν αλλάζει αυτό, συγγνώμη. Δεν μπορώ να υποκριθώ για κάτι το οποίο δεν αισθάνομαι. Αισθάνθηκα ότι με σέβεται και ο Ηρακλής και ο Σταυρής και ο Βαρθαλίτης και ο Δημήτρης και η Μαρία και ο Τζον. Είχα πολύ καλή σχέση με αρκετά παιδιά μέσα στο σπίτι, απλώς όχι με όλους», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Masterchef.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ