Νέο “χτύπημα” από τη Μέγκαν – Αντίπαλος της… Γκουίνεθ Πάλτροου

Πώς να επανακάμψει στον χώρο του θεάματος και των διάσημων σχεδιάζει η Μέγκαν Μαρκλ και ένας τρόπος που σκέφτηκε είναι να επανενεργοποιήσει το παλιό blog της, με lifestyle περιεχόμενο, The Tig, όπως ισχυρίζεται ειδικός επί των θεμάτων των Ανακτόρων. Γ Δούκισσα του Σάσεξ έκλεισε το συγκεκριμένο blog τον Απρίλιο του 2017 λίγο πριν ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Δημιούργησε το The Tig το 2014. Ήταν το προσωπικό της blog στο οποίο μοιραζόταν κάποια από τα αγαπημένα της πράγματα σχετικά με φαγητό, τραξίδια, μόδα, ομορφιά, πολιτική και ισχυρές γυναικείες προσωπικότητες.

Η Μίκα Μέγερ στο podcast “Royally Obsessed” που έκανε είπε επιπλέον πως η Μέγκαν, η οποία εγκαταστάθηκε μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της, ετοιμάζεται να ανοίξει και νέο λογαριασμό στο Instagram, αφού υποχρεώθηκε να κλείσει τον παλιό κοινό λογαριασμό με τον Χάρι υπό τον τίτλο Sussex Royal.

Όπως τόνισε η ίδια “πιστεύω ότι η Μέγκαν θα ανοίξει νέο λογαριασμό Instagram. Νομίζω θα κάνει και ένα site σαν το Goop, μία νέα βερσιόν του The Tig… Πιστεύω ότι κάτι έρχεται, έχω μια φίλη που έχει γνώση εκ των έσω και νομίζω ότι ήδη δουλεύει σε κάτι. Νομίζω θα δούμε κάτι πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό με συμβολή από ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο που θα παρουσιάσουν κάτι εμπνευσμένο σύντομα”.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τη Sun, ο μάνατζερ της Μέγκαν Άντριου Μέγιερ φέρεται να κατέθεσε έγγραφα στις ΗΠΑ ώστε να διατηρήσει τα δικαιώματα του τίτλου του blog έως το 2021. Να επισημανθεί ότι το Goop είναι το πολύ επιτυχημένο site της Γκουίνεθ Πάλτροου και αν πράγματι η Μέγκαν θέλει να δημιουργήσει ένα παρόμοιο θα έχει πολύ ισχυρό ανταγωνισμό και πολλά βήματα ώστε να γίνει το ίδιο ανταγωνιστικό με της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ