Τζόνι Ντεπ: Στο πλευρό του και ο Χαβιέ Μπερδέμ στη διαμάχη με τη Χερντ

Ο Χολιγουντιανός σταρ Χαβιέ Μπαρδέμ παίρνει το μέρος του συναδέλφου του και αγαπημένου φίλου του Τζόνι Ντεπ στην αγωγή του εναντίον της τέως συζύγου του Άμπερ Χερντ την οποία κατηγορεί για δυσφήμηση.

Ο 51χρονος Μπαρδέμ μιλά για τη γεμάτη σεβασμό στάση του Ντεπ ενώ στη δήλωσή του, την οποία έχει στην κατοχή του το The Blast, εξέφρασε τη βαθιά αγάπη του για τον συμπρωταγωνιστή του στους “Πειρατές της Καραϊβικής”. Ο Χαβιέ Μπαρδέμ είναι ο τελευταίος σταρ που στέκεται στο πλευρό του Ντεπ ενώ είχε προηγηθεί η πρώην σύντροφος του Ντεπ Γουινόνα Ράιντερ, η συμπρωταγωνίστριά του Πενέλοπε Κρουζ αλλά και η πρώην σύζυγός του Βανέσα Παραντίς.

“Αγαπώ τον Τζόνι. Πάντα ήταν ένας αληθινός τζέντλεμαν και εξαιρετικά γενναιόδωρος αλλά και πολύ καλός φίλος για την οικογένειά μου και εμένα” έγραψε ο Μπαρδέμ που πρόσθεσε: “Όχι μόνο αγαπώ τον Τζόνι αλλά τον σέβομαι βαθιά και τον ευχαριστώ που είναι το ελεύθερο και ανέμελο μικρό αγόρι που είναι στην τέχνη του και ο ώριμος και στοργικός άνδρας που είναι στις ζωές των άλλων, πάντα εκεί όταν τον χρειαζόμαστε”.

Πηγή φωτό: Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ