Τζόνι Ντεπ: Σύμμαχός του κατά της Άμπερ Χερντ και η πρώην σύζυγός του – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Όλες οι πρώην του Τζόνι Ντεπ στέκονται στο πλευρό του και μιλούν για την τρυφερότητά του και το ακέραιο του χαρακτήρα του ενώ ο Χολιγουντιανός σταρ έχει να αντιμετωπίσει σκληρή δικαστική μάχη εναντίον της τέως συζύγου του Άμπερ Χερντ.

Μετά τη Γουινόνα Ράιντερ, και η πρώην σύζυγός του Βανέσα Παραντί, με την οποία έχει δύο παιδιά, υπερασπίζεται τον Ντεπ λέγοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε βίαιος ενώ χαρακτηρίζει ψευδείς τους ισχυρισμούς της Χερντ για την κακοποίηση που υφίστατο από αυτόν.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα τα οποία έχει στην κατοχή του το The Blast, η Παραντί γράφει: “Γνωρίζω τον Τζόνι Ντεπ για περισσότερα από 25 χρόνια. Υπήρξαμε σύντροφοι για 14 χρόνια και μεγαλώσαμε δύο παιδιά μαζί. Όλα αυτά τα χρόνια γνωρίζω ότι ο Τζόνι είναι ευγενικός, τρυφερός, γενναιόδωρος, καθόλου βίαιο άτομο και πατέρας”.

Σχετικά με τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ για κακοποίηση, επεσήμανε: “Δεν έχουν καμία σχέση με τον αληθινό Τζόνι που εγώ γνωρίζω και από την προσωπική μου εμπειρία εδώ και πολλά χρόνια, μπορώ να πω ότι ποτέ δεν υπήρξε βίαιος μαζί μου ούτε με κακοποίησε. Έχω δει ότι αυτές οι εξωφρενικές δηλώσεις ήταν πραγματικά δυσάρεστες και παράλληλα προκάλεσε ζημιά στην καριέρα του, γιατί, δυστυχώς, οι άνθρωποι πίστεψαν αυτούς τους ψευδείς ισχυρισμούς”.

Το βίντεο από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ