Νέες ηχογραφημένες συνομιλίες “καίνε” την πρώην του Ντεπ – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα ηχογραφημένη συνομιλία που έχει στη διάθεσή της η Daily Mail, “καίει” την πρώην του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, καθώς ακούγεται η ηθοποιός να κοροϊδεύει τον Χολιγουντιανό σταρ και να του ξεκαθαρίζει ότι όλοι θα πιστέψουν εκείνη γιατί είναι γυναίκα και δεν νοείται αυτός να είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας: “Να δούμε πόσοι θα σε πιστέψουν” ακούγεται η Χερντ να του λέει.

Η Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Μάιο του 2016 και ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του για να ξεφύγει από τον βίαιο άνδρα της, όπως είχε πει. Ωστόσο, συνεχίστηκε η διαμάχη τους μέσω τηλεφώνου, όπου ακούγονται να κατηγορεί ο ένας τον άλλον για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στον γάμο που διήρκεσε 15 μήνες και για τη διαρροή στον Τύπο, σύμφωνα με την DailyMail.com.

Είναι ασαφές αν η Χερντ γνωρίζει πως καταγράφεται σε μία 30λεπτη συνομιλία που την εκθέτει καθώς παραδέχεται ότι σκούσε σωματική βία στον ηθοποιό αλλά κανείς δεν θα τον πιστέψει γιατί αυτή είναι μικρόσωμη γυναίκα: “Με σκοτώνεις, προσπαθείς να με σκοτώσεις” διαμαρτύρεται ο Τζόνι Ντεπ και ικετεύει τη Χερντ να κάνει διαλογισμό από το να ξεκατινιάζεται στα δικαστήρια. “Με μετέτρεψες σε ένα… το αγόρι μου πάει στο σχολείο και τα παιδιά του λένε ό μπαμπάς σου δέρνει γυναίκες;” της λέει ο σταρ.

Η δακρύβρεχτη Χερντ αρνείται ότι έσπρωξε τον Ντεπ στις ρόδες λεωφορείου και κατηγορεί τους συνεργάτες του ότι διαρρέουν πληροφορίες στον Τύπο για το ποινικό της μητρώο και φήμες ότι ήταν στριπτιζέζ.

Επίσης απορρίπτει τις κατηγορίες ότι εκείνη προκάλεσε τη βία που αναφέρεται στα έγγραφα διαζυγίου, υπονοώντας ότι το δικαστήριο δεν θα πάρει ποτέ το μέρος ενός άνδρα σε σχέση με μια μικρόσωμη γυναίκα.

Δείτε το βίντεο  

“Είσαι πιο μεγαλόσωμος και πιο δυνατός… Ξέρεις είμαι 52 κιλά, έστω ήμουν 52 κιλά, περίπου 52 κιλά γυναίκα. Θα σηκωθείς και θα πεις, Τζόνι, αυτή το ξεκίνησε; Αλήθεια;” τον ειρωνεύεται και συνεχίζει “Ποτέ δεν μπόρεσα να υπερισχύσω. Υπάρχουν ένορκοι και ένας δικαστής. Θα δεις ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σ’ εμένα και σ’ εσένα”.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ