Συγκλονίζει διάσημος ηθοποιός: Χάσαμε το μωρό μας – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

“Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε ζευγαριού που περιμένει να γίνει γονιός. Χάσαμε το μωρό μας”, είπε ο διάσημος ηθοποιός και σταρ της σειράς Dawson Creek, Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ.

“Η ψυχούλα που ανυπομονούσαμε να καλωσορίσουμε στην οικογένεια μας ταξίδεψε για αυτό που υπάρχει μετά από εδώ. Ποτέ δεν ξέρεις γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο, αυτό λέω στα παιδιά μου. Αυτό που ξέρεις είναι ότι σε φέρνει πιο κοντά, ανοίγει την καρδιά σου, σε κάνει να εκτιμάς, σε κάνει περισσότερο άνθρωπο”, είπε ο διάσημος ηθοποιός κατά τη διάρκεια του Dancing With the Stars.

Η σύζυγός του Kimberly, ήταν έγκυος στο έκτο τους παιδί και απέβαλε.

Δείτε το βίντεο

Ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της συζύγου του από το κρεβάτι του νοσοκομείου και έγραψε μεταξύ άλλων: “Συντετριμμένοι. Καταρρακωμένοι. Σε σοκ. Έτσι αισθανόμαστε αυτή τη στιγμή μετά την απώλεια της ψυχής που πιστεύαμε ότι θα υποδεχτούμε στην οικογένεια μας τον Απρίλιο… Το έχουμε περάσει ξανά στο παρελθόν, αλλά ποτέ σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη και χωρίς να συνοδεύεται από απειλή για τη ζωή της Kimberly… Όπως πολύ μου είπατε, ‘δεν υπάρχουν λόγια για αυτό’ και είναι αλήθεια. Για αυτό και μόνο ότι ξέρω πως αυτή τη στιγμή είστε δίπλα μου είναι αρκετό”.

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ