Καυτό ραντεβού για 45χρονη σταρ με 30χρονο κωμικό σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες – ΦΩΤΟ

Κατέκτησε τις καρδιές των ανδρών όλου του πλανήτη με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά ταινιών Underworld ενώ τη γνωρίσαμε από το Περλ Χάρμπορ και το Aviator.

Η Κέιτ Μπεκινσέιλ είναι από τις πιο σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Μετά το διαζύγιό της από τον σκηνοθέτη Λεν Βάιζμαν το 2016 έπειτα από 12 χρόνια γάμου δεν είχε ακουστεί κάποια φήμη για νέο ειδύλλιο. Πλέον όμως η Χολιγουντιανή σταρ φαίνεται πως κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της επιλέγοντας τον κωμικό ηθοποιό Τζακ Γουαϊτχόλ που είναι 15 χρόνια μικρότερός της.

Οι δυο τους εθεάθησαν σε εστιατόριο του Λος Άντζελες και μετά έφθασε ο καθένας χώρια σε ένα κλαμπ καραόκε όπου εκεί οι αυτόπτες έκαναν λόγο για ένα ερωτευμένο ζευγάρι που δεν κρατιέται ο ένας μακριά από τον άλλον.

Μάλιστα, όπως έγραψε η βρετανική Sun αφού αντάλλαξαν μερικά παθιασμένα φιλιά έφυγαν από το κλαμπ και μαζί πήγαν σε ξενοδοχείο όπου η βραδιά κοστίζει 2.500 δολάρια για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Πριν από τον Βάιζμαν η Κέιτ είχε σχέση με τον Ματ Ριφ ενώ πριν από αυτόν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μάικλ Σιν με τον οποίο πήραν διαζύγιο το 2003 και μαζί έχουν μια 19χρονη κόρη.

Οι φωτό από τη Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ