Η τέως σύζυγος του Τζόνι Ντεπ εξομολογείται: Έχω καλύτερο γούστο στις γυναίκες

Στον ακτιβισμό το έριξε η Άμπερ Χερντ μετά το διαζύγιό της από τον Τζόνι Ντεπ και τις αποτυχημένες προσπάθειές της να βρει τον τέλειο έρωτα.

Γνωστή αμφιφυλόφιλη η Χερντ πριν από τον γάμο με τον Ντεπ είχε μία παθιασμένη σχέση επί πέντε χρόνια με τη φωτογράφο Τάσια Βαν Ρι. Χώρισαν το 2013 για να παντρευτεί τον σταρ του Χόλιγουντ καθώς ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Μεθυσμένο ημερολόγιο”.

Αμέσως μετά το ταραχώδες διαζύγιό τους, η ηθοποιός προσπάθησε να ευτυχήσει στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου της Tesla, Έλον Μασκ και πρόσφατα με τον έμπορο τέχνης και πρώην σύντροφο της Χάιντι Κλουμ, Βίτο Σνάμπελ. Ωστόσο, η ίδια εξομολογείται ότι δεν την ευνοεί η τύχη στον έρωτα και πως έχει καλύτερο γούστο στις γυναίκες απ’ ό,τι στους άνδρες.

Μιλώντας στο Marie Claire αμερικανικής έκδοσης, η Άμπερ Χερντ παραδέχεται ότι βρίσκει δύσκολο να πετύχει τον σωστό άνδρα. “Κάτι λέει το γεγονός ότι μας ελκύουν συγκεκριμένοι τύποι ανθρώπων. Εγώ δεν ελκύομαι αναγκαστικά απ’ο το υγιές. Αλλά ελπίζω. Ελπίζω να με ελκύσει κάτι υγιές. Το θέλω πολύ αυτό!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ