Πηγή έμπνευσης για τις on line αγορές η Κέιτ Μίντλετον

Tο πρόσωπο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο θέμα του βασιλικού στιλ αναδεικνύεται κι εφέτος η Κέιτ Μίντλετον παρά το γεγονός ότι όλα τα φώτα είναι στραμμένα στη νέα Δούκισσα των Ανακτόρων, τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, που αναδείχθηκε η πιο καλοντυμένη του 2018, σύμφωνα με το People.

Ωστόσο, δημοσίευμα της Evening Standard αναφέρει πως η ετήσια έκθεση του eBay, UK Retail Report, δείχνει ότι οι στιλιστικές επιλογές της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχουν εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να προβούν σε αγορές από ό,τι εκείνες της Μέγκαν Μαρκ, οπότε όπως αποδεικνύεται η Κέιτ είναι το μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου για το οποίο έχουν γίνει οι περισσότερες online αναζητήσεων στο eBay τη χρονιά που πέρασε.

Σύμφωνα με το ετήσιο UK Retail Report του eBay, τα παλτό και τα φορέματα που φόρεσε κατά τη διάρκεια της τρίτης εγκυμοσύνης της ήταν τα αντικείμενα που αναζητήθηκαν περισσότερο στην ιστοσελίδα online αγορών.

Οι αναζητήσεις για τα παλτό εγκυμοσύνης υπερτριπλασιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2017, όταν η Μίντλετον έκανε περιπάτους, ενώ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Λούις. Και τον Απρίλιο, όταν εμφανίστηκε έξω από το νοσοκομείο φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα Jenny Packman για το ντεμπούτο του Λούις, οι αναζητήσεις για τη σχεδιάστρια υπερδιπλασιάστηκαν.Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ