“Πριγκιπικό δράμα”: Όταν η Κέιτ εγκατέλειψε την Αγγλία προδομένη από τον Ουίλιαμ – ΦΩΤΟ

Παρ’ όλο που έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια από τον επεισοδιακό χωρισμό τους το 2007, έρχονται στη δημοσιότητα και πάλι λεπτομέρειες από την εποχή της ταραχώδους σχέσης τους. Οι ειδήσεις αφορούν την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Κολέγιο και η σχέση τους πέρασε από χίλια κύματα μέχρι να φθάσει η στιγμή του πολυπόθητου “ναι”.

Η Κέιτ προσπαθώντας να ανασυνταχθεί, έφυγε μαζί με τη μητέρα της για την Ιρλανδία όπου θέλησε να περάσει κάποιο διάστημα μακριά από τον αγαπημένο της που την είχε προδώσει και κουράσει. Είναι γνωστό ότι όλη η Βρετανία την αποκαλούσε εκείνο το διάστημα “waitie Katy” καθώς ήταν στην αναμονή για αρκετό χρονικό διάστημα.

Μόλις χώρισαν τον Μάρτιο του 2007, η Κέιτ μαζί με φίλους και τη μητέρα της βρέθηκαν στο Δουβλίνο. Ωστόσο, λέγεται ότι το ζευγάρι τα ξαναέφτιαξε τον Ιούνιο του 2007 και αυτός ο χωρισμός ήταν ο τελευταίος.

Κατά τη συνέντευξη του αρραβώνα τους ο Ουίλιαμ αναφέρθηκε σ’ εκείνον τον χωρισμό και σημείωσε: “Είχαμε χωρίσει για λίγο. Αλλά αυτό ήταν. Ήμασταν και οι δύο πολλοί νέοι, ήταν στο Πανεπιστήμιο, και οι δύο αναζητούσαμε τον εαυτό μας και ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες”. Η ίδια η Κέιτ είχε πει ότι δεν ήταν χαρούμενη με τον χωρισμό αλλά αυτός την έκανε πιο δυνατή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ