Χαμός στη showbiz – Απασφάλισε κατά της Μπακοδήμου: “Έφτασε στο σημείο να κάνει αυτό το σκουπίδι” – ΒΙΝΤΕΟ

“Θα έσκυβα το κεφάλι μου και θα παρουσίαζα κάτι αντίστοιχο, αλλά θα ήθελα αυτό το πράγμα να έχει κάποιο υπόβαθρο”, δήλωσε για το Power of Love ο Νίκος Μουρατίδης μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε και για την παρουσιάστρια του ριάλιτι, Μαρία Μπακοδήμου.

«Όταν πρωτοεμφανίστηκαν την τηλεόραση η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, πήραμε μια ανάσα και είπαμε ότι επιτέλους δύο παιδιά που επικοινωνούμε, μιλάμε την ίδια γλώσσα και θα μας παρουσιάζουν ωραίες εκπομπές. Όλο αυτό, με την πάροδο του χρόνου έγινε ένα πράγμα μεταλλαγμένο. Από εκεί που περιμέναμε να μας κάνουν έξυπνα πράγματα, κατέληξαν να κάνουν trash τηλεόραση και μία μανία κάθε χρόνο να είναι στην τηλεόραση χωρίς να έχουν τίποτα να παρουσιάσουν.

Φτάσαμε στο σημείο να παρουσιάζουν την Eurovision και να λέει η Μαρία Μπακοδήμου σε εθνικό δίκτυο: “Καλή επιτυχία Μακεδονία“. Αν ήταν σε άλλη χώρα δεν θα δούλευε ποτέ. Αντί αυτού η Μαρία Μπακοδήμου έκτοτε δουλεύει non stop. Έφτασε στο σημείο η Μαρία Μπακοδήμου να κάνει φέτος αυτό το σκουπίδι. Αν έχεις εθιστεί στην τηλεόραση, είναι δύσκολο να φύγεις. Αυτό έχει καταλήξει η Μπακοδήμου και μερικοί άλλοι και λένε σε όλα ναι. Έπρεπε να πει όχι».

Στο στόχαστρο του Νίκο Μουρατίδη, μπήκε και ένας από τους πολυσυζητημένους παίκτες, ο Δώρος Παναγίδης.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ