Καυτά νέα για το Survivor2 – H καλλονή YouTuber, ο υποψήφιος βουλευτής και η πρώην μαχήτρια με το θανατηφόρο κορμί – ΦΩΤΟ

Δείτε ποια ονόματα παίζουν δυνατά για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης

Μπορεί η πρεμιέρα του Survivor2 να άλλαξε και από 14 Ιανουαρίου να πήγε 21 Ιανουαρίου όμως οι διαδικασίες προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς και οι ομάδες κοντεύουν να ολοκληρωθούν.

To πρόσωπο που ακούγεται και γράφεται ότι θα λάβει μέρος στο Survivor, είναι αυτό της πρώην παίκτρια του Next Top Model, Δανάης Γεωργαντά.

Το κορίτσι αυτό μπορεί να μην συνέχισε την πορεία του στον χώρο του modeling μετά το παιχνίδι, εξελίχθηκε, όμως, σε μια πολύ επιτυχημένη YouTuber που έγινε γνωστή ως Μικρή Ολλανδέζα.

Νίκος Μαστρογιάννης ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές είχε κατέβει υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων, ενώ τώρα είναι συνεργάτης της ανεξάρτητης βουλευτού Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.

Η πανέμορφη Ειρήνη Κολιδά βρισκόταν στην ομάδα των Μαχητών αλλά αυτή την φορά όπως αναφέρουν οι πηγές μου θα μπει στον ομάδα των Διάσημων μιας και μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι την περσινή σεζόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων.

Με πληροφορίες Dimis Blog Youweekly.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ