Δείτε πώς είναι σήμερα η Ελίνα Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελίνα Κωνσταντοπούλου, η οποία μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90, έγινε γνωστή σε ολόκληρη την Ελλάδα, από την επιτυχία «Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει». To 1993 έλαβε τον πρώτο της χρυσό δίσκο, ενώ εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision το 1995 με το τραγούδι “Ποια προσευχή”. Τα τραγούδια της παίζουν μέχρι και σήμερα στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα, έχει ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο και πλέον έχει εγκαταλείψει το τραγούδι. Η ίδια μιλώντας την εκπομπή «ΕΔΩ» αναφέρθηκε στο πρώτο της μεροκάματο, τα φωνητικά που έκανε στον δίσκο του Σταμάτη Γονίδη καθώς και στη μεγάλη απώλεια που βίωσε, τον θάνατο του πατέρα της.

«Εκείνη την εποχή, ο κόσμος λαχταρούσε να ακούσει καινούργια τραγούδια, να κάνει συλλογές από δίσκους και CD. Ξεκίνησα το τραγούδι από διαγωνισμούς. Στα 14 βγήκα πρώτη σε ένα διαγωνισμό, και έτσι ξεκίνησα. Το πρώτο μου μεροκάματο ήταν 3400 δραχμές. Μετά από οκτώμισι μήνες έγινε σαρωτική επιτυχία το “Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει”. Δεν το συνειδητοποίησα, γιατί είχα χάσει εκείνη την εποχή τον πατέρα μου. Στη Eurovision το τραγούδι πήγε καλά, πήραμε 68 βαθμούς. Βγήκαμε 12οι. Είχα ακούσει πολλά για αυτό το τραγούδι», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια ενώ μίλησε και για την απόφαση της να δημιουργήσει οικογένεια.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ