Δημοφιλής ηθοποιός μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης – ΦΩΤΟ

Σε κλινική αποτοξίνωσης από τον εθισμό του στο αλκοόλ βρίσκεται ένας εκ των γνωστότερων ηθοποιών, σκηνοθετών και παραγωγών του Χόλιγουντ.

Ο λόγος για τον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος έπειτα από παρότρυνση του 42χρονου αδελφού του, Κέισι Άφλεκ, και της πρώην συζύγου του, Τζένιφερ Γκάρνερ, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με την φίλη του, που είναι μουσικός παραγωγός, Λίντσεϊ Σόοκους, ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι ήταν εκτός ελέγχου, σύμφωνα με το Usa Weekly. Είχε «καταρρεύσει» και ήταν πολύ «δυστυχισμένος», αναφέρει το περιοδικό.

Έτσι, ο ηθοποιός όταν βρέθηκε σε ανάγκη στράφηκε προς την πρώην σύζυγό του και όπως γράφει το RadarOnline, επικαλούμενη πηγή κοντά στο πρώην ζευγάρι, παρά τα όσα έχουν περάσει οι δυο τους «από τη χρήση ουσιών, μέχρι το ποτό και τον τζόγο, η Τζένιφερ ήταν πάντα ο άνθρωπος που μπορεί να του σταθεί».

Ο Κέισι Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ ανέφεραν ότι ο Μπεν Άφλεκ βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Λος Άντζελες, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει και να περνάει χρόνο με την οικογένειά του.

Έπειτα από πέντε μέρες μένει έξω από το κέντρο και παρακολουθεί ένα βουδιστικό διαλογισμό που ονομάζεται «Ενάντια στο ρεύμα», και νιώθει πιο δυνατός από ποτέ, πρόσθεσαν.

Αν και ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την έκδοση του διαζυγίου τους η ηθοποιός «θα συνεχίσει να εκεί γι αυτόν όποτε την χρειάζεται. Ανεξάρτητα από τις περιστάσεις», εξηγεί η πηγή.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ