5 styling tips για να αποκτήσετε το απόλυτο tennis look

Ήρθε η ώρα να φορέσετε το πιο δροσερό outfit του καλοκαιριού, να αρπάξετε τις ρακέτες σας και να τρέξετε σε ένα γήπεδο τένις ή… σε μια βόλτα για ατέλειωτο shopping. Γιατί δεν έχει σημασία αν παίζετε ή όχι, σημασία έχει ότι το look του συγκεκριμένου αθλήματος έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές και η μίνι λευκή φούστα, το πιο hot item αυτή τη στιγμή. Η fashion κοινότητα λάτρεψε το τόσο λευκό και καθαρό tennis look κι εμείς, το αγαπήσαμε υπερβολικά! Τώρα λοιπόν, είναι ο πιο κατάλληλος καιρός για να το υιοθετήσετε και θα σας αποκαλύψουμε όλα τα styling tips για να πετύχετε το πιο τέλειο αποτέλεσμα. 
@despi_naka

Διατηρείστε την καθαρότητά του: τένις ίσον λευκό και αν θέλετε να πετύχετε το απόλυτο, καλό θα ήταν να επενδύσετε στα άσπρα ρούχα και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα χρώματα, ιδιαίτερα τα έντονα. Ναι, η λευκή μίνι φούστα ταιριάζει με τα πάντα αλλά ένα clean look εντυπωσιάζει πολύ περισσότερο.

@hoskelsa

Φορέστε καπέλο: είναι απαραίτητο σε ένα casual look να βάζουμε το κάτι παραπάνω. Σε αυτήν την περίπτωση, συνοδέψτε το tennis look με ακόμα περισσότερη athleisure διάθεση, χρησιμοποιώντας το must-have αξεσουάρ του καλοκαιριού.

@veronicaferraro

Κρατήστε το… αθλητικό: δηλαδή, αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και τα βραδινά αξεσουάρ. Ναι, μερικά glam στοιχεία, όπως μια statement τσάντα θα είχαν ενδιαφέρον, αλλά όσον αφορά τα παπούτσια, φορέσετε αθλητικά!

@emilisindlev

Ποντάρετε στο φούτερ: κάθε σωστή αθλητική ενδυμασία απαιτεί το φουτεράκι της, είτε πρόκειται για προπόνηση, είτε για ηλιοθεραπεία στο τερέν. Ακόμα κι αν έχει ζέστη, μπορείτε να φορέσετε το αγαπημένο σας φούτερ στους ώμους ή να το δέσετε στη μέση σας, απογειώνοντας το tennis look.

@claireguillon

Χρειάζεστε απαραίτητα ένα πόλο: αυτό είναι και το στοιχείο άλλωστε, που φωνάζει τένις. Και η λευκή μίνι φούστα φυσικά, αλλά αυτή θα πρωταγωνιστεί έτσι κι αλλιώς. Είστε έτοιμες για μερικά σερβίς;

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ