Σαρλίζ Θερόν: Οι πρώτες φωτογραφίες του χαρακτήρα που υποδύεται στη Marvel

Τις πρώτες εικόνες της Clea, της ηρωίδας που ενσαρκώνει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, δημοσίευσε η Σαρλίζ Θερόν στα social media.

Η γνωστή ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, δίνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μια πρώτη γεύση για το μακιγιάζ και το κοστούμι της Clea.

«Γνωρίστε την Clea», έγραψε στη δημοσίευσή της η Σαρλίζ Θερόν.

Η Clea έχει μία post-credits σκηνή στην ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» των Disney και Marvel.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Σαρλίζ Θερόν

Σε συνέντευξη στο podcast του Deadline Hero Nation την περασμένη εβδομάδα, ο σεναριογράφος Μάικλ Γουόλντρον μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδύεται η Σαρλίζ Θερόν.

«Πάντα ξέραμε ότι θέλαμε να παρουσιάσουμε την Clea, η οποία στα κόμικς είναι, θα μπορούσατε να πείτε, η μεγάλη αγάπη του Doctor Strange, αλλά πραγματικά από πολλές απόψεις τρομερά ισάξιά του ως μάγος» ανέφερε.

«Ο Doctor Strange και η Clea έχουν πολλές εξαιρετικές περιπέτειες στα κόμικς και ξέραμε ότι θέλαμε να την παρουσιάσουμε. Αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να κλείσουμε το βιβλίο, σε κάποιο βαθμό, σχετικά με την ιστορία αγάπης του με την Christine Palmer» τόνισε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι οπαδοί των ταινιών της Marvel έσπευσαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Σαρλίζ Θερόν, με τα σχόλιά τους στην ανάρτησή της να πέφτουν “βροχή”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ