Συνελήφθη διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Shailene Woodley συνελήφθη σήμερα στη Βόρεια Ντακότα, ενώ συμμετείχε σε ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας για την απαγόρευση κατασκευής του πετρελαιαγωγού Dakota Access Pipeline.

H 24χρονη σταρ των ταινιών «Divergent», βρέθηκε στο πλευρό των αυτοχθόνων της φυλής Σιού, οι οποίοι ζητούν την απαγόρευση της κατασκευής του πετρελαιαγωγού Dakota Access Pipeline, καθώς καταπατά κάποια από τα ιερά τους εδάφη.

Η Woodley συνελήφθη για καταπάτηση ξένης περιουσίας και συμμετοχής σε εξέγερση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γραφείου του σερίφη. Οι κατηγορίες συνιστούν πταίσματα και η μεγαλύτερη τιμωρία είναι 30 μέρες φυλάκισης και πρόστιμο 1.500 δολαρίων.

Η Woodley δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook της στιγμή της σύλληψης, όπου σχολίασε: «Γιατί συλλαμβάνομαι εγώ αλλά κανείς άλλος; Επειδή είμαι αναγνωρίσιμη και έχω 40.000 άτομα που με παρακολουθούν».

Ωστόσο, η νεαρή ηθοποιός θα αφεθεί ελεύθερη, εάν πληρώσει την εγγύηση που θα οριστεί. Να σημειωθεί ότι το Εφετείο των ΗΠΑ, αππέριψε το αίτημα της φυλής την περασμένη Κυριακή. 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: telegraph.co.uk, πηγή φωτό: Morton County Sheriff

Διαβάστε επίσης:

Γνωστή ηθοποιός μπλεγμένη σε σκάνδαλο με κλεμμένα κοσμήματα και ναρκωτικά

Βικτόρια Mπέκαμ: Δεν έχω καθόλου κοινωνική ζωή

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ