Τελικά ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond;

Συνεχίζεται το σήριαλ για το εάν θα είναι ο Ίντρις Έλμπα ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. Στη διάρκεια της συνέντευξης για την προώθηση της ταινίας του Cary Fukunaga, «Beasts of No Nation», ο Έλμπα είπε ότι αν ποτέ είναι ανάμεσα στου ηθοποιούς που θα διεκδικήσει το ρόλο του Τζέιμς Μποντ, θα πρέπει να ευχαριστήσει τους οπαδούς του γι αυτό.

«Ο κόσμος θέλει να μάθει εάν υπάρχει κάποια σύνδεση όλων αυτών, το μόνο πράγμα που έχω ακούσει είναι ότι “θα ήσουν ένας σπουδαίος Τζέιμς Μποντ!”», δήλωσε ο Έλμπα στο Variety στα μέσα Αυγούστου. «Αν αυτό συμβεί, θα είναι η απόδειξη ότι οι άνθρωποι συνδέονται μεταξύ τους. Αν κανείς θέλει κάτι, τότε μπορεί και να το κάνει να συμβεί», είπε.

Η επόμενη ταινία του πράκτορα 007, της Sony Pictures, «Spectre», θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους, στις 6 Νοεμβρίου, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ και η εταιρεία ευελπιστεί να πείσει τον ηθοποιό να υπογράψει για μία ακόμα ταινία, με τον Έλμπα να διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο επόμενος Bond. «Είναι όλα φήμες», δήλωσε ο Έλμπα. «Δεν μιλάω με τους ανθρώπους του Τζέιμς Μποντ».  

Οι δηλώσεις του Έλμπα έγιναν πριν δημοσιευθούν αυτά που είπε ο συγγραφέας της επόμενης ταινίας του 007 Άντονι Χόροβιτς ο οποίος υποστήριξε ότι ο Ίντρις Έλμπα είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός, αλλά ο ίδιος θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιον άλλο μαύρο ηθοποιό που θα ενσάρκωνε τον ρόλο καλύτερα. Στη συνέχεια ο Βρετανός συγγραφέας προσπάθησε μέσω Twitter να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας: «Είμαι συγγραφέας και όχι σκηνοθέτης, οπότε τι ξέρω!».

Πάντως ο Έλμπα είπε ότι εάν ποτέ του προταθεί να ενσαρκώσει τον πράκτορα 007 θα το κάνει. «Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Αλλά ποιος ξέρει. Έχω σταματήσει να κάνω δηλώσεις γι αυτό το θέμα. Δεν θα έπρεπε να απαντήσω στο ερώτημα αυτό, ούτε σε σας».

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτός θα είναι ο επόμενος James Bond; 

Ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ