To γυμνό εξώφυλλο της Μάιλι Σάιρους – ΦΩΤΟ

Τελευταία η Μάιλι Σάιρους, δείχνει να αλλάζει. Ενώ με το τελευταίο της άλμπουμ θεωρήθηκε ότι έκανε την πιο δραστική της αλλαγή εξοργίζοντας πολλούς ανθρώπους, η Σάιρους παρέμεινε ατάραχη και σταθερή στην αυτοέκφραση και την ταυτότητά της.

Με τη σεξουαλικότητά της και τη φωνή της, η Σάιρους δεν έχει γίνει μόνο μια εναλλακτική φεμινιστική περσόνα, αλλά έχει επίσης βοηθήσει πολλούς νέους άνδρες και γυναίκες να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται – και δεν πρέπει- να είναι σύμφωνοι με τις προσδοκίες της κοινωνίας.

Για τους λόγους αυτούς, το περιοδικό «Paper», επέλεξε την Σάιρους για το καλοκαιρινό του εξώφυλλο με τίτλο «χρησιμοποιήστε τη φωνή σας».

Στο εξώφυλλο, η ποπ σταρ ποζάρει γυμνή και πασαλειμμένη με λάσπη, αγκαλιά με το αγαπημένο κατοικίδιο -γουρουνάκι της Bubba Sue.

Την φωτογράφιση έκανε η Πάολα Κουντάσκι υπό την επίβλεψη του δημιουργικού διευθυντή του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «We Can’t Stop»”, συνεργάτη της Σάιρους, Ντάνιελ Μάρτελ.

Κι ενώ το πρωτοσέλιδο σχεδιάστηκε για να προσελκύσει το κοινό, σκοπός της Μάιλι ήταν να προωθήσει το νέο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα «Happy Hippie» που ίδρυσε η ίδια για τη στήριξη των αστέγων, των LGBT νέων, καθώς και άλλων ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. 

Δείτε επίσης:

4 εκατ. δολάρια για το νέο σπίτι της Μάιλι Σάιρους – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ