Η Victoria Secret αποχαιρετά δύο “αγγέλους” της

Ο αγγελικά πλασμένος κόσμος της Victoria Secret φαίνεται πως δεν είναι τόσο… παραδεισένιος, όσο δείχνουν τα λαμπερά και άκρως εντυπωσιακά σόου που ετοιμάζει κάθε χρόνο η εταιρεία εσωρούχων. Τα μοντέλα της εταιρείας είναι γνωστά για τις άψογες αναλογίες τους, τα αψεγάδιαστα πρόσωπά τους και τα πολλά εκατομμύρια που κερδίζουν από τα συμβόλαιά τους.

Η αποχώρηση δύο εκ των διασημότερων μοντέλων της εταιρείας δείχνει, ωστόσο πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν πως μαύρα σύννεφα πλανώνται πάνω από την εταιρεία. Οι ιστοσελίδες Page Six και New York Post υποστηρίζουν πως οι λόγοι που προχώρησαν σε αυτή την απόφαση αφορούν τις μειωμένες οικονομικές απολαβές τους που δεν συνάδουν με τις αυξημένες υποχρεώσεις.

Οι «άγγελοι» Κάρλι Κλος και Ντούτζεν Κρόες αποφάσισαν να κόψουν τα φτερά τους και να λύσουν τα συμβόλαιά τους με την εταιρεία τους, έπειτα από αρκετά χρόνια συνεργασίας.

Η 22χρονη Κάρλι αποφάσισε να εγκαταλείψει τα ντεφιλέ για λογαριασμό της εταιρείας εσωρούχων, έπειτα από τέσσερα χρόνια, με τις πηγές από το στενό της περιβάλλον να επισημαίνουν πως πρόκειται να ξεκινήσει μαθήματα το ερχόμενο φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη στο «NYU Gallatin School» κι έτσι δεν θα μπορεί να είναι συνεπής με τις υποχρεώσεις της στη Victoria Secret.

Η 30χρονη Ντούτζεν, «παιδί» της εταιρείας εσωρούχων, διατηρούσε συμβόλαιο με τον οίκο τα τελευταία 10 χρόνια και μπορεί το συμβόλαιο να λύθηκε τον Δεκέμβριο, ωστόσο οι ιθύνοντες το επιβεβαίωσαν μόλις πριν από λίγες ημέρες, έπειτα από τα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τις δύο αμερικανικές εφημερίδες, τα δύο μοντέλα αποφάσισαν να κάνουν σόλο καριέρα, εξαιτίας των οικονομικών θεμάτων που υπήρχαν με τον οίκο, καθώς θεωρούσαν ότι δεν πληρώνονται αρκετά καλά και αφιερώνουν πολύ χρόνο σε αυτόν, την ίδια ώρα που συμβόλαια με άλλους οίκους θα τους πρόσφεραν καλύτερες αμοιβές.

Πηγές των εφημερίδων αναφέρουν πως τα συμβόλαια δεν είναι τόσο γενναιόδωρα όσο κάποτε. Άτομο που γνωρίζει καλά το παρασκήνιο αναφέρει πως «τα λεφτά δεν είναι, όπως παλιά. Συμβόλαια, όπως της Αμπρόσιο, κόστιζαν εκατομμύρια, ενώ πλέον αγγίζουν μόλις τις… 100.000 δολάρια».

Τα προβλήματα στην εταιρεία και η δυσαρέσκεια που δημιουργείται φαίνεται πως θα επεκταθούν, καθώς οι φήμες αναφέρουν πως το δρόμο της αποχώρησης θα ακολουθήσουν κι άλλα «ελίτ» μοντέλα, με την 33χρονη Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η οποία εκτιμάται ότι ετησίως κερδίζει 6,6 εκατ. δολάρια και είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, να είναι η επόμενη που θα περάσει την έξοδο του οίκου. Προς το παρόν, όλα δείχνουν πως επαναδιαπραγματεύεται τους όρους του συμβολαίου της, όπως έκανε η Μιράντα Κερ το 2013.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ