ΒΙΝΤΕΟ-Το τελευταίο «αντίο» στον Πολ Γουόκερ

ΒΙΝΤΕΟ-Το τελευταίο «αντίο» στον Πολ Γουόκερ

Όλοι ήταν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στον Πολ Γουόκερ.  Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό που «έφυγε» από τη ζωή πριν από δύο εβδομάδες.

Το κλίμα που επικρατούσε στο Forest Lawn Cemetery του Λος Άντζελες ήταν βαρύ καθώς ακόμα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 40χρονος ηθοποιός «έφυγε», όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον φίλο του Ρότζερ Ρόντας συγκρούστηκε σε κολόνα και τυλίχτηκε στις φλόγες προκαλώντας το θάνατο των δύο ανδρών.

Όπως αναφέρει η US Weekly, περίπου 50 στενοί φίλοι και συγγενείς παρευρέθηκαν στη τελετή ενώ μερικοί σηκώθηκαν και εκφώνησαν επικήδειο στον Πολ Γουόκερ.

«Ήταν δύσκολο να μιλήσουν. Όλοι έκλαιγαν και διέκοπταν συνέχεια την ομιλία του», γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα.

Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του φίλου του Πολ Γουόκερ και συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Fast and Furious, Tyrese-Gibson, μετά την κηδεία.

«Σήμερα το δωμάτιο γέμισε αγάπη. Μακάρι σήμερα να ήμασταν στον γάμο σου, αντί για… Ο Θεός έχει ένα καλύτερο σχέδιο για μας, παρά τις δικές μας αντιλήψεις. Για λόγους εγωιστικούς, όλοι θα θέλαμε να μείνεις μαζί μας. Άλλο ένα γέλιο, άλλη μία συζήτηση, άλλη μία στιγμή…. Υποθέτω ότι δεν παίρνεις πάντα ότι ζητάς στη ζωή», έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram. 

Πηγή video: youtube, χρήστης: Rochella Gomez

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ