Πικέ: Χορεύοντας με τους… πειρασμούς – ΦΩΤΟ

Με την συντροφιά δύο εκρηκτικών καλλονών φέρεται να χόρευε σε νυχτερινό κλαμπ ο Ζεράρ Πικέ, λίγες μέρες πριν από τον χωρισμό του με τη Σακίρα.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη ζωή του Ζεράρ Πικέ ενώ ήταν σε σχέση με τη Σακίρα. O αμυντικός της Μπαρτσελόνα και η τραγουδίστρια πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους λόγω απιστίας του πρώτου και από τότε ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο των ισπανικών ΜΜΕ, τα οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν τη γυναίκα ή τις γυναίκες, που έφεραν τη ρίξει στο ζευγάρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESTEFANIA❤️ (@fanicarbaj)


Το περιοδικό «Semana» το πήγε ένα βήμα παρακάτω και αποκάλυψε ονόματα.  Το περιοδικό αναφέρει τα ονόματα της Φάνης και της Γκάλα με την πρώτη μάλιστα να έχει παντρευτεί πριν από λίγες ημέρες. Οι δύο κοπέλες συμμετέχουν στο “The Island of Temptations”  (σ.σ Το νησί των πειρασμών) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν σε κλαμπ μαζί με τον Πικέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

<


Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Πικέ, ο Ζόρντι Άλμπα και ο Ρίκι Πούιγκ βρέθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες στο κλαμπ Σαλού σε πριβέ χώρο. Το περιοδικό δεν… χρεώνει συγκεκριμένη κοπέλα στον Πικέ, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι του είχε τελειώσει η Σακίρα και ζούσε τη ζωή του χωρίς περιορισμούς, αλλά με πολλούς πειρασμούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESTEFANIA❤️ (@fanicarbaj)


Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (1/6) το «El Periodico» αποκάλυψε ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια έπιασε τον -πρώην πια- σύντροφό της να την απατά, ενώ η ίδια έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί και μένει στο διαμέρισμά της στην Βαρκελώνη. Η δημοσιογράφος, Λάουρα Φα, σε ρεπορτάζ της τόνισε ότι ο έμπειρος στόπερ βρήκε και πάλι τον έρωτα σε μία νέα σερβιτόρα, την οποία γνώρισε σε ένα κλαμπ.


Οι δυο τους ήρθαν γρήγορα κοντά μέσω των social media. Μάλιστα, αρκετοί τους είδαν μαζί σε ένα απόμερο διαμέρισμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ