Υπόθεση-θρίλερ: 17χρονη που είχε εξαφανιστεί, κατηγορείται για τη δολοφονία άνδρα που γνώρισε στο ίντερνετ

Μια 17χρονη κοπέλα από το Τέξας, η οποία είχε εξαφανιστεί τον Σεπτέμβριο με αποτέλεσμα να εκδοθεί Amber Alert, κατηγορείται για τη δολοφονία ενός άνδρα που φέρεται να γνώρισε μέσω Διαδικτύου.

Ένα δικαστήριο της κομητείας του Ντάλας κατηγορεί την Νάταλι Ναβάρο ότι σκόπιμα προκάλεσε τον θάνατο του Αρτούρο Πένα, 21 ετών, πυροβολώντας τον, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Όπως αναφέρει, προσπάθησε να τον ληστέψει και φέρεται τότε να τον πυροβόλησε.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η Ναβάρο και ο Πένα γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα Garland, και η 17χρονη φέρεται να σκόπευε να τον ληστέψει με έναν άνδρα συνεργό, τον 21χρονο Γιόρντι Μαρτίνεζ.

Η Ναβάρο είπε στην αστυνομία ότι «είχε μιλήσει με τον Γιόρντι μια φορά στο παρελθόν στο διαδίκτυο, αλλά δεν τον είχε συναντήσει ποτέ από κοντά τη νύχτα της δολοφονίας», ανέφερε ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος Garland Richard Maldonado στο Fox News Digital. Αλλά οι αξιωματούχοι έχουν «λόγους να πιστεύουν» ότι μπορεί να μην λέει όλη την αλήθεια.

Η 17χρονη φέρεται να συναντήθηκε με τον Πένα δύο εβδομάδες πριν από τον θάνατό του. Η αστυνομία εκτιμά ότι ήταν μια προσπάθεια για να στήσει ενέδρα στο θύμα.

Στις 29 Αυγούστου, οι αστυνομικοί του τμήματος Garland κλήθηκαν να μεταβούν στον δρόμο 342 West Oates, αφού έλαβαν αναφορά για ένα άτομο που ήταν χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα όχημα.

Κατά την άφιξή τους, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο Πένα, είχε δεχθεί πυροβολισμούς με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο Πένα είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος στις 27 Αυγούστου.  Την 1η Σεπτεμβρίου, οι ντετέκτιβ αναγνώρισαν τους Ναβάρο και Μαρτίνεζ ως ύποπτους για τη δολοφονία.

Οι αρχές του Τέξας εξέδωσαν ένα Amber Alert για τη Ναβάρο εκείνη την εποχή, που εντοπίστηκε τελικά κοντά στα σύνορα με το Μεξικό, σύμφωνα με το FOX 4, και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον Μαρτίνεθ. Η αστυνομία ζητά από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ