Βρετανία: Άλογο της βασιλικής φρουράς τράβηξε από τα μαλλιά τουρίστρια

Ένα άλογο της βασιλικής φρουράς στην Βρετανία, φαίνεται πως δεν ήθελε ιδιαίτερα να φωτογραφηθεί και να έρθει σε επαφή με τους τουρίστες.

Την ώρα που μία γυναίκα στάθηκε δίπλα του προκειμένου να βγάλει μία φωτογραφία, της άρπαξε τα μαλλιά, τα οποία είχε πιασμένα σε κοτσίδα.

Η ίδια τρόμαξε από την κίνηση του ζώου και απομακρύνθηκε γρήγορα από κοντά του.

Όπως δείχνει το βίντεο, το άλογο ήταν κακόκεφο εκείνη την ημέρα, ενώ λίγο αργότερα “έδιωξε” και μία άλλη τουρίστρια, που το πλησίασε για φωτογραφία. Στο σημείο υπάρχει πινακίδα η οποία ενημερώνει, όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με τα όμορφα ζώα, πως τα άλογα μπορεί να κλωτσήσουν και να δαγκώσουν.

Πάντως σε άλλα βίντεο που έχουν δημοσιευθεί, διακρίνεται και η τρυφερή πλευρά των αλόγων της βασιλικής φρουράς.

@the_kings_guards #lifeguards #foryoupage #tiktokviral #viraltiktok #viralvideo #videoviral #follow #subscribe #like #share #bestvideo #fypviral #horseguardsparade #changingoftheguards #royalguards #thekingsguards #kingsguard #kingshorse #fyp #foryou #fypシ #fanpage ♬ original sound – The KING’S Guards

@the_kings_guards The woman wasn’t expecting this. Guard’s Horse shows affection for her. #horseguardsparade #changingofthegaurds #kingsguard #fyp #foryou ♬ original sound – The KING’S Guards

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ