MasterChef: Δεν σταμάτησε να φωνάζει ο Θόδωρας – Εκνευρίστηκαν οι συμπαίκτες του

Την παράσταση στο χθεσινό επεισόδιο του “MasterChef” έκλεψε ο Θοδωρής.

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης-έκπληξη που αποχώρησε – Η αντίδραση των συμπαικτών του

Η δοκιμασία που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες, ήταν αυτή του “Τοίχου”. Η φετινή διαφορά είναι πως από την δοκιμασία δεν θα προκύψει αποχώρηση, αλλά ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας και ένας ακόμα παίκτης θα μονομαχήσουν για 10.000 ευρώ.

Ο παίκτης απέδειξε πως πέραν των μαγειρικών του ικανοτήτων, έχει και πολύ δυνατή φωνή. Ο ίδιος δεν σταμάτησε να φωνάζει ούτε λεπτό, προκαλώντας γέλιο αλλά και νεύρα στους συμπαίκτες του, αφού τους αποσυντόνιζε σε μία ήδη δύσκολη δοκιμασία.

Ο Θοδωρής αστειευόμενος χαρακτήρισε ως φήμες, ότι θα περιμένουν οι συμπαίκτες του πως θα φωνάζει. Τονίζοντας ότι δεν θα υψώσει την φωνή του.

Είναι περίοδος αναπαραγωγής για τον Θόδωρα, ψάχνει για το άλλο του μισό” είπε χιουμοριστικά ο Γιώργος Πορφύρης. Ενώ ο Στέφανος δήλωσε πως: “Νιώθω λες και έβλεπα έναν βοσκό που φωνάζει στα πρόβατα“.

Τσίριζε η Μπέη, φώναζε ο Τεό. Μας είχε μουρλάνει το κεφάλι σε κάποια φάση, έχει πάρα πολύ δυνατή φωνή. Αλλά αυτό είναι και το ζητούμενο του “Τοίχου”, να σπάσουμε ο ένας τα νεύρα του άλλου” ανέφερε ο Ηλίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ