Βρετανία: 32χρονη μητέρα παρέσυρε 14χρονο στο σπίτι της και τον κακοποίησε σεξουαλικά – ΦΩΤΟ

Μία 32χρονη μητέρα τριών παιδιών κατηγορείται ότι αποπλάνησε δύο έφηβους στο σπίτι της στο Γλόστερσαϊρ της Βρετανίας και κακοποίησε σεξουαλικά τον έναν, παρότι γνώριζε ότι ήταν μόλις 14 ετών και πηγαίνει ακόμα στο σχολείο.

Η Τάι Βίνσεντ παρακολουθούσε τα δύο αγόρια, ενώ έπαιζαν ποδόσφαιρο σε πάρκο δίπλα στο σπίτι της. Στη συνέχεια κάλεσε τους δύο 14χρονους στο σπίτι της , προσφέροντάς τους ένα ποτήρι νερό.

Η 32χρονη μητέρα, αφού μίλησε πρώτα με τα αγόρια, οδήγησε τον έναν 14χρονο στην κρεβατοκάμαρά της και τον κακοποιήσε σεξουαλικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο του Γκλούτσεστερ. Σύμφωνα με τη DailyMail, η Τάι Βίνσεντ, παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με το αγόρι στις 21 Οκτωβρίου 2018, αλλά υποστήριξε ότι πίστευε ότι ήταν πάνω από 16 ετών.

Τον ισχυρισμό της 32χρονης διέψευσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 14χρονου, τονίζοντας πως και τα δύο αγόρια είχαν αποκαλύψει την ηλικία τους στη γυναίκα προτού συμβεί το οτιδήποτε. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, το νεαρό θύμα θεώρησε ότι η γυναίκα τον προσκαλούσε στο δωμάτιό της προκειμένου να του παρουσιάσει κάποιο παιχνίδι.

Μόλις ανέβηκαν στον πάνω όροφο του σπιτιού της, όπου ήταν η κρεβατοκάμαρα, η γυναίκα 32χρονη αποχώρησε για λίγο και επέστρεψε γυμνή, έσπρωξε το αγόρι στο κρεβάτι της. «Ο 14χρονος ανέφερε ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση για το τι θα ακολουθήσει και αισθανόταν ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν σωστό. Το αγόρι τελικά έσπρωξε τη γυναίκα από πάνω του, ντύθηκε και κατέβηκε τρέχοντας κάτω», ανέφερε ο εισαγγελέας.

Τόσο ο φίλος του, που υποψιαζόταν τι είχε συμβεί καθώς άκουγε περίεργα μουγκρητά από τον πάνω όροφο, όσο και μια άλλη φίλη των δύο, στην οποία διηγήθηκαν το γεγονός, προέτρεψαν το αγόρι να μιλήσει στους γονείς του για το συμβάν.

«Η μητέρα μου πήγε στο σπίτι της Βίνσεντ μερικές μέρες αργότερα και την προκάλεσε, λέγοντάς της πως στην υπόθεση θα έπρεπε να εμπλακεί η αστυνομία. Πάνω σε αυτό, η Vincent απάντησε: “Τότε φώναξε την αστυνομία”, κατέθεσε το αγόρι στο δικαστήριο.

πηγή φωτογραφιών: dailymail.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ