Βραζιλία: Της έκλεψε το τηλέφωνο και την… καρδιά – Γυναίκα ερωτεύτηκε τον ληστή της

«Βροχή» χιουμοριστικών σχολίων προκαλεί στο twitter η ερωτική ιστορία της νεαρής Εμανουέλας από την Βραζιλία που ερωτεύτηκε τον άνδρα που την λήστεψε.

«Περπατούσα στον δρόμο όπου μένει εκείνος και δυστυχώς με λήστεψαν», είπε στους δημοσιογράφους η Εμανουέλα, που εξήγησε ότι ο ληστής της πήρε το τηλέφωνο. Την στιγμή της ληστείας εκείνος της έκλεψε το τηλέφωνο αλλά φαίνεται ότι εκείνη του «έκλεψε» την καρδιά.

Από την πλευρά του ο σύντροφος της νεαρής παραδέχθηκε ότι την στιγμή της ληστείας άλλαξε γνώμη όταν την παρατήρησε καλύτερα. Στη συνέχεια είδε τις φωτογραφίες της στο κινητό τηλέφωνο και την ερωτεύτηκε. Αφού είχε τα στοιχεία της και τον αριθμό της αποφάσισε να της τηλεφωνήσει και εδώ και 2 χρόνια είναι αχώριστοι.

«Περνούσα μία δύσκολη κατάσταση γιατί δεν είχα γυναίκα, καταλαβαίνετε; Όταν είδα την φωτογραφία της στο τηλέφωνο είπα στον εαυτό μου: Τι όμορφη μελαχρινή. Δεν βλέπεις μελαχρινές σαν κι αυτήν σήμερα. Και τότε μετάνιωσα που το έκλεψα», είπε ο άνδρας.

Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες στο twitter έκαναν «πάρτι» με την ερωτική ιστορία. Ένας χρήστης έγραψε: «Η αγάπη μπορεί να καταφέρει τα πάντα». «Το φετίχ με τους παράνομους είναι πιο συνηθισμένο από αυτό που φανταζόμαστε», σχολίασε ένας άλλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ