Viral ΒΙΝΤΕΟ στο TikTok: Παρήγγειλε μπέργκερ αλλά του έδωσαν μια σακούλα με μετρητά

Ο χρήστης του TikTok, Josiah Vargas, ο οποίος έχει το όνομα χρήστη @dookiedoeboy, ισχυρίστηκε ότι όταν πέρασε από το τοπικό McDonald’s για να φάει κάτι γρήγορο, αντί να παραλάβει την παραγγελία του, του έδωσαν μια τσάντα γεμάτη μετρητά. Το βίντεο έγινε viral στην πλατφόρμα.

Το βίντεο, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 1.900.000 προβολές και τα 414.000 likes, δείχνει τον Βάργκας να ανοίγει την τσάντα που του έδωσε ο υπάλληλος και να βρίσκει τα χρήματα μέσα.

@dookiedoeboy #fyp #mcdonalds #deposit #dogoodthings ♬ original sound – Josiah Vargas


«Τι έχει αυτή η τσάντα; Είναι οι εισπράξεις τους» λέει ο Βάργκας στο βίντεο του TikTok καθώς αποκάλυψε μικρότερες σακούλες γεμάτες χαρτονομίσματα.

«Μόλις μερικές χιλιάδες δολάρια είναι εδώ», σημείωσε. «Λοιπόν, τι είναι αυτό; Γιατί να το κάνουν αυτό; Τώρα πρέπει να τα επιστρέψω γιατί είμαι καλός άνθρωπος, υποθέτω», πρόσθεσε ο Βάργκας, ο οποίος δεν ανέφερε την τοποθεσία του εστιατορίου.

Ο Βάργκας γύρισε πίσω στο εστιατόριο για να επιστρέψει τα μετρητά. Όταν έδωσε τη σακούλα πίσω στους υπαλλήλους, φάνηκαν αρκετά ανακουφισμένοι που πήραν τα μετρητά τους πίσω.

Ένας υπάλληλος ακούγεται μάλιστα να λέει ότι ήθελε να αγκαλιάσει τον Βάργκας και να τον φωτογραφίσει.

«Όλοι με αγκάλιαζαν, με ευχαριστούσαν, έκλαιγαν και μου είπαν ότι έχω δωρεάν McDonald’s για έναν μήνα», περιέγραψε ο Βάργκας στην κάμερά του όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο αφού έκανε την καλή πράξη. Ισχυρίστηκε επίσης ότι του έδωσαν μια αμοιβή 200 δολάρια, αναφέρει το δημοσίευμα της NY POST.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ