Viral στο TikTok: Μέλος της Bασιλικής Φρουράς του Μπάκιγχαμ ουρλιάζει σε τουρίστα – «Μην με ακουμπάς»

Viral έχει γίνει στο TikTok τις τελευταίες μέρες βίντεο από το Λονδίνο που δείχνει μέλος από την φρουρά του βασιλιά, στο παλάτι του Buckingham, να ουρλιάζει σε τουρίστρια που τον πλησίασε για φωτογραφία.

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, από την σελίδα “The King’s Guard Official” έχει πάνω από 26 εκατομμύρια προβολές, ενώ τα σχόλια είναι χιλιάδες.

Η τουρίστρια φαίνεται να πλησιάζει τον φρουρό και να τον ακουμπάει, προκειμένου να βγάλει φωτογραφία δίπλα του. Αυτό φαίνεται πως εκνεύρισε τον άνδρα, ο οποίος της φώναξε να μην τον αγγίζει. Η αντίδραση του, τρόμαξε την τουρίστρια η οποία και απομακρύνθηκε από κοντά του.

Οι “Φρουροί του Βασιλιά” όπως αποκαλούνται, πρέπει να τηρούν κανόνες, μεταξύ αυτών το να μην χαμογελούν ή μιλούν εν ώρα υπηρεσίας.

 

@thekingsguardsofficial He Shouts In Her Face! 😱 #guardshouts #thekingsguards #thekingsguard #shout #donottouch #london #uk #horseguardsparade #bluesandroyals #fyp #foryoupage #foryou #tiktokviral #viraltiktok #viralvideo #videoviral #follow #subscribe #like #share #bestvideo #fypviral #fypシ #shescared #scary ♬ original sound – The King’s Guards

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ