Βίντεο-σοκ: Έφηβη με αυτισμό δέχτηκε άγρια επίθεση από 5 κορίτσια – «Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί» λέει η μητέρα της

Μια έφηβη κοπέλα με αυτισμό τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από άγρια επίθεση που δέχτηκε από ομάδα κοριτσιών στη Μελβούρνη.

Το περιστατικό συνέβη στο Altona Pier το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο μοιράστηκε η αδελφή του θύματος. Το κορίτσι, που αναγνωρίστηκε ως η 14χρονη Ντακότα, περπατούσε με μια φίλη της όταν δέχθηκε επίθεση από πέντε άλλες έφηβες κοπέλες.

Η Ντακότα χτυπήθηκε πάνω από 50 φορές κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Επίσης της τράβηξαν τα μαλλιά, της έριξαν ένα ενεργειακό ποτό και τις προκάλεσαν τραύματα στο κεφάλι.

«Ο διασώστης μέτρησε πόσες φορές η κόρη μου δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και ήταν πάνω από 55. Το βρήκαν αστείο. Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί», δήλωσε η μητέρα του θύματος στο Nine News.

Η επίθεση σταμάτησε τελικά έπειτα από την παρέμβαση ενός περαστικού. Η Ντακότα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου πέρασε τη νύχτα αναρρώνοντας από τη φρικτή επίθεση που δέχτηκε. Σύμφωνα με την μητέρα της, η 14χρονη είναι ντροπαλή και συνεσταλμένη, αλλά είχε αρχίσει να αποκτά αυτοπεποίθηση πριν από το τραυματικό γεγονός.

Η νεοαποκτηθείσα αυτοπεποίθησή της έχει πλέον πληγεί σοβαρά, με αποτέλεσμα να φοβάται να βγει από το σπίτι, ακόμη και για να πάει στο σχολείο. «Να βλέπεις την κόρη σου να περνάει κάτι τέτοιο και να μην μπορεί να κάνεις τίποτα. Η κόρη μου δεν θα επιστρέψει καν στο σχολείο τώρα», δήλωσε η μητέρα της.

Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις για την επίθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ