Βίντεο – ντοκουμέντο: Άνδρας μαχαιρώνει επιβάτη λεωφορείου 33 φορές καθώς ο οδηγός συνεχίζει τη διαδρομή

Το ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει έναν επιβάτη λεωφορείου στο Λας Βέγκας να μαχαιρώνει έναν άνδρα 33 φορές καθώς ο οδηγός συνεχίζει να οδηγεί παρά τις κραυγές του θύματος για βοήθεια.

Ο Άαρον Κόουλ, 59 ετών, κατηγορείται για τη βάναυση δολοφονία του 30χρονου Ντομινίκ Λούκας στις 26 Φεβρουαρίου, έπειτα από καβγά που ξέσπασε σε λεωφορείο της RTC. Το βίντεο που προβλήθηκε σε συνεδρίαση της επιτροπής της κομητείας Clark δείχνει το περιστατικό. Ο Λούκας φωνάζει «δεν σε ενόχλησα» στον Κόουλ, ο οποίος κάθεται δίπλα του, ανέφερε το 8 News Now.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Κόουλ βγάζει ένα μαχαίρι και μαχαιρώνει τον Λούκας, ο οποίος τρέχει από τη θέση του στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου.

«Αφήστε με να φύγω», φωνάζει ο Λούκας, πασχίζοντας να σπρώξει να ανοίξει την έξοδο. Αλλά ο οδηγός συνεχίζει ακόμα και όταν ο Κόουλ τον ακολουθεί και συνεχίζει να μαχαιρώνει τον άνδρα που ουρλιάζει.

Η βάναυση επίθεση διήρκεσε περίπου τέσσερα λεπτά, με τις πόρτες του λεωφορείου να ανοίγουν και να κλείνουν για λίγο. Ο Κόουλ επιστρέφει στη θέση του καθώς ο Λούκας συνεχίζει να εκλιπαρεί για βοήθεια. Στη συνέχεια εμφανίζεται ο οδηγός του λεωφορείου να ενεργοποιεί ένα κουμπί πανικού για να καλέσει βοήθεια — και να ρωτά αν ο Λούκας θέλει να κατέβει από το λεωφορείο. Ο Κόουλ σηκώνεται εκ νέου και αρχίζει να μαχαιρώνει ξανά το θύμα.

Η αστυνομία είπε ότι η επίθεση έγινε στις 4:50 μ.μ. και ότι το λεωφορείο σταμάτησε πέντε λεπτά αργότερα καθώς ο οδηγός και οι επιβάτες έτρεξαν έξω. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο στις 4:58 το απόγευμα.

Μόνο ένας επιβάτης εθεάθη να βοηθά τον Λούκας, ο οποίος βγήκε από το λεωφορείο και πέθανε από τα τραύματά του, ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο. Ο Κόουλ παρέμεινε στο λεωφορείο.

O οδηγός ισχυρίστηκε ότι κράτησε τις πόρτες κλειστές για την ασφάλεια του θύματος και των επιβατών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ