Μαύρο Ρόδο: Παραλήρημα για τον Πέτρο και την Ελισάβετ – Η ερωτική σκηνή και οι… αμαρτίες

Παραλήρημα στο Twitter για το ερωτικό σμίξιμο της Ελισάβετ που πέταξε τα ράσα και του Πέτρου στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη σειρά “Μαύρο Ρόδο“.

Το #mavrorodo τρενταρεί στην πλατφόρμα με εκατοντάδες σχόλια, φωτογραφίες από την επίμαχη σκηνή και memes.

Η ιστορία του Πέτρου και της δόκιμης μοναχής Ελισάβετ έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές από την πρώτη κιόλας στιγμή. Κι αυτό, γιατί τα πολλά εμπόδια και οι δισταγμοί που άλλαξαν τον προαποφασισμένο δρόμο της Ελισάβετ δημιούργησαν συναισθήματα ταύτισης στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο έρωτας που άνθισε σιγά – σιγά

Σε μία εποχή στην οποία όλα συμβαίνουν γρήγορα, οι σχέσεις καταναλώνονται και αναλώνονται σε πολύ εφήμερες καταστάσεις, η απήχηση της γνωριμίας του Πέτρου και της Ελισάβετ βρίσκεται σε αυτό ακριβώς το συστατικό: όλα έγιναν στον χρόνο που έπρεπε, στη δειλή γέννηση ενός δύσκολου έρωτα, στη σταδιακή άνθησή του, στην ενδυνάμωσή του μέσα από πολλά εμπόδια και στην τρυφερή ολοκλήρωσή του.

Χρειάστηκε λοιπόν να περιμένουμε πολύ, 82 ολόκληρα επεισόδια, αλλά στο επεισόδιο 83, η Ελισάβετ και ο Πέτρος ήρθαν κοντά!

Οι δύο πρωταγωνιστές, Φωτεινή Παπαθεοδώρου και Μιχαήλ Ταμπακάκης, έχουν χτίσει μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία αγάπης με τις δυνατές και ταυτόχρονα ευαίσθητες ερμηνείες τους. Μέσα από υπαινικτικούς διαλόγους, έντονα βλέμματα και φευγαλέα αγγίγματα, προσέφεραν αυτό που λείπει σε μία εποχή που κινείται με τόσο γρήγορους ρυθμούς: ένα βραδυφλεγές φλερτ που τελικά μετουσιώνεται σε έναν πολύ δυνατό έρωτα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ