Βασίλισσα Ελισάβετ: Το “τέρας” του Μπάιντεν κόλλησε στην κίνηση

Το “τέρας” του Τζο Μπάιντεν κόλλησε στην κίνηση. Η αυτοκινητοπομπή του Προέδρου των ΗΠΑ σταμάτησε έξω από μία καφετέρια καθ’ οδόν για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Η θωρακισμένη λιμουζίνα, γνωστή ως «The Beast», του προέδρου Τζο Μπάιντεν σταμάτησε σήμερα έξω από ένα καφέ Pret στο κεντρικό Λονδίνο, καθώς προσπαθεί να φτάσει στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Ο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ εθεάθησαν στο πίσω μέρος της αυτοκινητοπομπής. Χαιρέτισαν πολίτες, οι οποίοι έμειναν άναυδοι βλέποντας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ  δίπλα τους κοντά στο Marble Arch στο κεντρικό Λονδίνο.

Ενώ άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν, φτάνουν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για την κηδεία της βασίλισσας με ένα στόλο λεωφορείων, ο Μπάιντεν πήρε ειδική άδεια για να χρησιμοποιήσει το Τέρας.

Το βίντεο δείχνει μέλη του κοινού να κυματίζουν και να βγάζουν φωτογραφίες του Προέδρου καθώς οι αστυνομικοί της Αστυνομίας φρουρούσαν. Ένα μέλος της Ομάδας Ειδικής Συνοδείας της Met Police εθεάθη να τρέχει δίπλα από το Τέρας με μια μοτοσικλέτα για να ανοίξει τον δρόμο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ