Βασίλισσα Ελισάβετ: Το παλάτι απαντά στον ισχυρισμό ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν «ο τελευταίος που έμαθε» για τον θάνατό της

Οι βοηθοί του παλατιού αντέδρασαν με οργή στους ισχυρισμούς χθες το βράδυ ότι ο πρίγκιπας Χάρι ενημερώθηκε για τον θάνατο της γιαγιάς του μόλις πέντε λεπτά πριν την δημοσιοποίηση.

Ένα δημοσίευμα εφημερίδας ανέφερε ότι ο Χάρι ήταν ο τελευταίος που έμαθε για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ – και μάλιστα του το είπαν μετά την πρωθυπουργό Λιζ Τρας. Η Daily Telegraph ισχυρίστηκε ότι αυτό ήταν ένα επιπλέον παράδειγμα της ρήξης μεταξύ του πρίγκιπα και της οικογένειάς του.

Ωστόσο, υπήρξε σαφής εκνευρισμός στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για το ότι τέτοιοι ισχυρισμοί είχαν προκύψει την παραμονή της κηδείας της Βασίλισσας και θεωρήθηκε εξαιρετικά ασεβές.

Σε μια σπάνια δήλωση για ένα τόσο ιδιωτικό θέμα, ένας εκπρόσωπος του Βασιλιά τόνισε: «Το κοινό ενημερώθηκε μόνο αφού είχε ενημερωθεί κάθε μέλος της οικογένειας».

Η Daily Mail σημειώνει ότι ενώ είναι αλήθεια ότι ο Χάρι ενημερώθηκε λίγο πριν δημοσιοποιηθεί η είδηση, ο λόγος για αυτό ήταν επειδή βρισκόταν σε πτήση για τη Σκωτία και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να επικοινωνήσει κάποιος μαζί του. Χθες το βράδυ, η αρχική ιστορία είχε αφαιρεθεί από τον ιστότοπο της The Telegraph. Στη συνέχεια δημοσιεύτηκε μια τροποποιημένη που ισχυριζόταν ότι ο Χάρι δεν είχε διαφορετική μεταχείριση από τα άλλα μέλη της οικογένειας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ