Βασιλιάς Κάρολος: Ο τρόπος που τίμησε τον ξάδερφό του, Κωνσταντίνο

Είναι γνωστό ότι ο βασιλιάς Κάρολος είχε στενή σχέση με τον τέως βασιλιά, Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι και νονός του διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Κάρολος: Σενάρια για επιδείνωση της υγείας του, μετά την απουσία του από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο Βρετανός μονάρχης χθες δεν μπόρεσε να παραστεί στο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο στο Ουίνδσορ καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Παρόλα αυτά απέτισε φόρο τιμής στον ξάδερφό του αφού οι φωτογράφοι τον εντόπισαν να φοράει την γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες.

Βασιλιάς Κάρολος: Κρατάει απόρρητα τα σχέδια της διαδοχής του – «Ίσως είναι πιο επικίνδυνος ο καρκίνος του»

Στο δρόμο προς τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ο βασιλιάς Κάρολος φορούσε ένα σκούρο πανωφόρι, ναυτικό κοστούμι και ένα λευκό πουκάμισο. Ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» μέσα στο αυτοκίνητο. Φορούσε μία γραβάτα με ελληνικές σημαίες για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο.

Βασιλιάς Κάρολος
Πηγή: Daily Mail

Στο μνημόσυνο επικεφαλής ήταν η βασίλισσα Καμίλα, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ακύρωσε την εμφάνιση του την τελευταία στιγμή εξαιτίας προσωπικών λόγων. Ο διάδοχος του θρόνου είχε προγραμματίσει να μιλήσει για τον νονό του στο μνημόσυνο αλλά τηλεφώνησε στην οικογένεια του Κωνσταντίνου και τους ενημέρωσε ότι δεν θα παραστεί τελικά.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Χωρίς Κάρολο και πρίγκιπα Ουίλιαμ το ετήσιο μνημόσυνο στο Ουίνδσορ – Παρούσα η Καμίλα

Στην τελετή η Καμίλα φιλοξένησε 23 μέλη της διευρυμένης βρετανικής βασιλικής οικογένειας και 37 ευρωπαίους βασιλείς. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση γαλαζοαίματων στην Βρετανία μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Βασιλιάς Κάρολος
Πηγή: Daily Mail

Ο βασιλιάς Κάρολος βρισκόταν στο Κάστρο του Ουίνδσορ νωρίτερα χθες αλλά έφυγε πριν αρχίσει η τελετή για τον Κωνσταντίνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ