UFO: Ζουν ανάμεσά μας; – Το Πεντάγωνο φτιάχνει ιστοσελίδα με αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, βίντεο και φωτογραφίες

Μία ιστοσελίδα με όλο το υλικό που διαθέτει η αμερικανική κυβέρνηση για τα UFO και έχει αποχαρακτηριστεί από την βαθμίδα «άκρως απόρρητο» ετοιμάζει το αμερικανικό Πεντάγωνο.

UFO: Αποκαλύψεις για τα εξωγήινα αεροσκάφη στο Κογκρέσο – Τι γνωρίζουν οι ΗΠΑ

Το υλικό αυτό αναμένεται να περιλαμβάνει βίντεο και φωτογραφίες για τα για τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (UAP), ή όπως είναι ευρέως γνωστά UFO. Η σελίδα αναμένεται να είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο και θα την διαχειρίζεται το γραφείο για ανώμαλα φαινόμενα ΑΑRO, το οποίο ιδρύθηκε το 2022 για να αναλύει αναφορές για UAP στον αμερικανικό εναέριο χώρο.

«To ΑΑRO θα ανανεώνει συχνά την ιστοσελίδα με τις πιο πρόσφατες ενέργειες και ευρήματα του καθώς νέες πληροφορίες λαμβάνουν έγκριση για δημοσίευση στο κοινό», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, που εξήγησε ότι αυτό είναι ένα βήμα προς την διαφάνεια και την γνωστοποίηση του έργου του AARO στους Αμερικανούς πολίτες.

UFO: Έρχονται νέες αποκαλύψεις στο Κογκρέσο – Εντοπίστηκε και στην Ευρώπη εξωγήινο αεροσκάφος;

Οι πολίτες θα μπορούν να δουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο των UAP και να διαβάσουν μαρτυρίες. Θα υπάρχει και χάρτης που θα δείχνει τα αεροσκάφη, τα μετεωρολογικά μπαλόνια και τους δορυφόρους και οι πολίτες θα είναι σε θέση να ενημερώσουν εάν δουν κάποιο παράξενο αντικείμενο στον ουρανό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ