Τρόμος σε λίμνη του Τέξας – Αλιγάτορας επιτίθεται σε παιδιά

Στιγμές τρόμου έζησαν παιδιά και γονείς στη λίμνη του Χάντσβιλ Παρκ, στο Τέξας, όπου έκαναν μπάνιο, όταν ένας αλιγάτορας μήκους μεγαλύτερου των 3,5 μέτρων άρχισε να κατευθύνεται προς αυτούς.

O αλιγάτορας ξεκίνησε να kατευθυνεται προς τα παιδιά που κολυμπούσαν, αργά στην αρχή, αλλά πιο γρήγορα στην συνέχεια. «Ο αλιγάτορας πέρασε σε κατάσταση επίθεσης και στόχευσε κατευθείαν προς τα μικρά παιδιά”, δήλωσε μάρτυρας. Γονείς και επισκέπτες του πάρκου είδαν το ερπετό και μπήκαν στο νερό, κουνώντας τα χέρια και κάνοντας σήμα στα παιδιά να βγουν από το νερό. Μια γυναίκα πιο θαρραλέα, μπήκε στο νερό και κατευθύνθηκε προς τον αλιγάτορα.


Το ερπετό κατάλαβε την φασαρία και έδειξε να μπερδεύεται. Μείωσε την ταχύτητά του και μετά έκανε στροφή και βγήκε από το νερό. Στο τέλος του βίντεο το ερπετό φαίνεται να πλησιάζει αργά προς την άμμο, με μεγάλο μέρος του σώματός του να αναδύεται πάνω από το νερό, ενώ γύρω φαίνονται πινακίδες που προειδοποιούν ότι υπάρχει κίνδυνος από αλιγάτορες.

“Κανείς δεν τραυματίστηκε, δόξα τω Θεώ, και ο σερίφης έφτασε αμέσως μετά για να κλείσει την παραλία και να εξακριβώσει ότι όλοι ήταν καλά”, δήλωσε ο ίδιος μάρτυρας.


Το Τμήμα Πάρκων και Άγριας Ζωής του Τέξας αποθαρρύνει τους ανθρώπους από το να ταΐζουν ή να ενοχλούν τα ερπετά και συμβουλεύει τους επισκέπτες να παραμένουν σε απόσταση 30 μέτρων ανά πάσα στιγμή. «Μην υποθέτετε ότι οι αλιγάτορες είναι αργοί και υποτονικοί. Είναι εξαιρετικά γρήγοροι και ευκίνητοι και θα αμυνθούν όταν στριμωχτούν», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ