Τρίχρονος κατήγγειλε την μητέρα του στην αστυνομία – «Βάλτε την στην φυλακή, μου έκλεψε τις σοκολάτες»

Viral έχει γίνει στα social media το βίντεο με την καταγγελία ενός 3χρονου στην αστυνομία για την μητέρα του που δεν τον αφήνει να φάει σοκολάτες και καραμέλες. Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της περιοχής Μπουρχανπούρ, στην Ινδία.

Πριν από λίγες μέρες, ένα παιδί πήγε στην αστυνομία με τον πατέρα του για να κάνει μήνυση. Στο βίντεο φαίνεται το χαριτωμένο παιδάκι να παραπονιέται για την μητέρα του καθώς δεν του επιτρέπει να φάει σοκολάτες. «Η μαμά μου κλέβει τις σοκολάτες, βάλτε την στη φυλακή», είπε το παιδί σε μια γυναίκα αστυνομικό.

Το προσωπικό στο αστυνομικό τμήμα ξέσπασε σε γέλια όταν άκουσαν τι είχε να πει το αγοράκι. Βέβαια, το παιδί είπε επίσης ότι η μητέρα του τον χτύπησε, ωστόσο οι αστυνομικοί φαίνεται πως δεν έδωσαν σημασία σε όσα ανέφερε, αφού χαρακτήρισαν το περιστατικό αστείο…

Ο πατέρας του αγοριού είπε: «Επέμενε να φάει σοκολάτα και έτσι η μητέρα του τον χαστούκισε ελαφρά. Μετά άρχισε να κλαίει και μου ζήτησε να τον πάω στο αστυνομικό τμήμα. Έτσι τον έφερα εδώ».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα indiatoday, η υποεπιθεωρήτρια Priyanka Nayak δήλωσε ότι γέλασαν αφού άκουσαν τα παράπονα του παιδιού. «Αργότερα, του εξήγησα ότι η μητέρα του δεν είχε κακές προθέσεις και μετά επέστρεψαν σπίτι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ