Τράβις Μπάρκερ: Αποκάλυψε πώς κατάφερε να παντρευτεί την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Πως μπορεί άραγε κάποιος να μπει στην καρδιά μίας Καρντάσιαν; Ο νέος σύζυγος της οικογένειας έχει μια ιδιαίτερη απάντηση.

Η οικογένεια των Καρντάσιαν / Τζένερ είναι ίσως μία από τις διασημότερες και πλουσιότερες στον κόσμο. Έξι γυναίκες μέσω μίας ριάλιτι εκπομπής και σκληρής δουλειάς κατάφεραν να αποκτήσουν εκατομμύρια δολάρια και να γίνουν ιδιαιτέρως ισχυρές σε πολλούς επιχειρηματικούς χώρους, με βασικό αυτόν της μόδας.

Μάλιστα η Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλόι, Κένταλ, Κάιλι και φυσικά η αρχηγός, μητέρα και μάνατζερ της οικογένειας Κρις, είναι από τις πιο διάσημες, ισχυρές και ακριβοπληρωμένες γυναίκες στα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

Πολύς λόγος έχει γίνει για τους άνδρες που κατά καιρούς έχουν μπει στην οικογένεια, με μία θεωρία συνομωσίας περί κατάρας να κάνει τον γύρο του κόσμου εδώ και πολλά χρόνια. Σύμφωνα με αυτή, όποιος συνάπτει σχέση ή παντρεύεται μία Καρντάσιαν / Τζένερ, τείνει να έχει μία πτώση στην καριέρα του και την ζωή του, ιδίως αφού χωρίζουν. Βέβαια πολλοί κάνουν λόγο για μισογυνιστική φήμη που έχει ως στόχο να βλάψει την εικόνα πετυχημένων και αυτοδημιούργητων γυναικών.

Τα όσα ακούγονται βέβαια κατά καιρούς, δεν έχουν πτοήσει πολύ γνωστούς άνδρες να συνδεθούν με την οικογένεια. Τελευταίοι είναι οι διάσημοι μουσικοί, Τράβις Μπάρκερ και Bad Bunny καθώς και ο ηθοποιός Τίμοθι Σαλαμέ. Ο Τράβις πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε την μεγάλη αδερφή Κόρτνεϊ, σ’ έναν φαντασμαγορικό γάμο στην Ιταλία, ο Bad Bunny έχει σχέση με το μοντέλο της οικογένειας, Κένταλ και ο Σαλαμέ φημολογείται πως έχει σχέση με την μικρότερη μεταξύ των Καρντάσιαν / Τζένερ και ισχυρή επιχειρηματία στον κόσμο των καλλυντικών, Κάιλι.

Σ’ ένα νέο διαφημιστικό σποτ ο Τράβις απαντά στο ποιο είναι το μυστικό για τον γάμο με την γυναίκα των ονείρων του. Ο εκκεντρικός μουσικός εξηγεί πως αυτό είναι το κλύσμα.

Φυσικά πρόκειται για μία χιουμοριστική διαφήμιση που έχει ως στόχο την προώθηση ενός κλύσματος που δημιούργησε ο ίδιος σε συνεργασία με μία πολύ γνωστή εταιρεία κονσερβοποιημένου νερού.

Ποιο είναι το μυστικό μου; Πως παντρεύτηκα την γυναίκα των ονείρων μου; Πως έχω μία τόσο πετυχημένη καριέρα στην μουσική;” λέει ο Μπάρκερ στην αρχή της διαφήμισης, για να προωθήσει το προϊόν του. Το κλύσμα το οποίο έκανε την εμφάνισή του μόλις πριν λίγες ώρες και πωλείται για 182 δολάρια, έχει ήδη ξεπουλήσει.

Η σχέση της Κόρτνεϊ και του Τράβις είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη. Γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν κάνουν δεσμό, οι πρώην τους (με τους οποίους έχουν αποκτήσει και τα παιδιά τους) έχουν πολλές φορές δηλώσει αντίθετοι στην σχέση τους, έκαναν συνολικά τρεις γαμήλιες τελετές (μεταξύ αυτών και μία όπου τους πάντρεψε ο “Elvis Presley”) και πολλές φορές έχουν διχάσει το κοινό με το πόσο διαχυτικοί είναι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ