Τραγωδία στο Γκραν Κάνιον: Γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό

Τραγωδία στο Γκραν Κάνιον όπου μία πεζοπόρος σκοτώθηκε όταν έπεσε από ύψος περίπου 6 μέτρων.

Η 34χρονη Μάργκαρετ Όσβαλντ από το Σολτ Λέικ Σίτι, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έπεσε στο κενό στο Ledges Camp κατά μήκος του ποταμού Κολοράντο γύρω στις 6:30 μ.μ. τη Δευτέρα. Η γυναίκα ήταν σε ιδιωτικό ταξίδι με σκάφος στον ποταμό. Οι αρμόδιοι είπαν ότι έκανε πεζοπορία στο φαράγγι για να συναντηθεί με την ομάδα της στο Phantom Ranch, ένα ιστορικό κατάλυμα όταν έπεσε.

Μέλη της ταξιδιωτικής ομάδας στον ποταμό Κολοράντο είπαν ότι τη βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της και προσπάθησαν να της κάνουν τεχνητή αναπνοή για να την επαναφέρουν. Οι αρχές του Εθνικού Πάρκου Γκραν Κάνιον κάλεσαν επειγόντως ελικόπτερο από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Αριζόνα λόγω του γεγονότος ότι ήδη είχε πέσει σκοτάδι. Το ελικόπτερο έφτασε γύρω στις 20.30. Δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας στο σημείο. Ήδη οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν το περιστατικό και τις συνθήκες του.

Η Όσβαλντ εργαζόταν ως βοηθός διευθυντή στο Τμήμα Ποιότητας Νερού στη Γιούτα. Είναι ο τέταρτος άνθρωπος που σκοτώνεται στο Πάρκο του Γκραν Κάνιον εφέτος. Την περασμένη εβδομάδα μία γυναίκα από το Κολοράντο σκοτώθηκε αφού έπεσε σε ορμητικά νερά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ