Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Σκοτώθηκε γνωστή ηθοποιός

Τραγωδία στην Ταϊλάνδη, αφού η γνωστή ηθοποιός Nida Patcharaweeraphong σκοτώθηκε σε ηλικία 37 ετών. Η ηθοποιός έπεσε από σκάφος το οποίο διέσχιζε τον ποταμό Τσάο Πράγια στην Μπανγκόκ ενώ πήγαινε μαζί με φίλες της σε εστιατόριο. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου.

Η Nida Patcharaweeraphong φέρεται να καθόταν στην πρύμνη του ταχύπλοου και ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πώς έπεσε στα νερά του ποταμού. Μόλις οι φίλες της κατάλαβαν ότι η ηθοποιός έλειπε από τη θέση της, το σκάφος την αναζήτησε για περίπου 20 λεπτά, αλλά στη συνέχεια κάλεσε τις τοπικές αρχές, που έστειλαν ομάδα με 30 δύτες για να “χτενίσουν” την περιοχή.

Ο αδελφός της συμμετείχε στην ομάδα έρευνας και διάσωσης και φέρεται να εντόπισε κάτι να επιπλέει στο νερό που τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν το πτώμα της ηθοποιού.

Οι γιατροί που πραγματοποίησαν τη νεκροψία-νεκροτομή συμπέραναν ότι αιτία θανάτου της Nida ήταν ο πνιγμός, ενώ έφερε ένα βαθύ τραύμα στο αριστερό πόδι που εικάζεται ότι προκλήθηκε από την προπέλα του σκάφους. Ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας είπε ότι ο ιδιοκτήτης του σκάφους ενδέχεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για εκμετάλλευση του σκάφους με άδεια που είχε λήξει.

Τόσο οι ιδιοκτήτες του σκάφους όσο και ο οδηγός του ανακρίνονται από την αστυνομία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ