Τραμπ: «Θα με συλλάβουν τις επόμενες μέρες για τoν χρηματισμό της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς»

Θα συλληφθεί την ερχόμενη Τρίτη υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή την έρευνα για το ποσό που φέρεται να είχε καταβληθεί στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για να εξασφαλιστεί η σιωπή της.

Έχουν περάσει περισσότερα από έξι χρόνια από τότε που οι δικηγόροι του Τραμπ φέρονται να πλήρωσαν στην Ντάνιελς 130.000 δολάρια για να μη μιλήσει για τη σχέση τους, με τους εισαγγελείς της Νέας Υόρκης να εξετάζουν αν θα πρέπει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ να αντιμετωπίσει κατηγορίες.

Ο Ντόναλντ Τραμπ με μια από τις γνωστές αναρτήσεις του στα social media αναφέρθηκε στην υπόθεση, λέγοντας πως θα συλληφθεί την επόμενη εβδομάδα για τα χρήματα που φέρεται να έδωσε στην Στόρμι Ντάνιελς, περίπου 130.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, o ίδιος έγραψε στο δικό του social media, το Truth Social, ότι «το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν θα με συλλάβει εντός ημερών».

Στην ανάρτησή του μίλησε για την άκρως «διεφθαρμένη και πολιτική» έρευνα και σχολίασε για τον χρηματισμό της Ντάνιελς ότι πρόκειται για ένα παλιό παραμύθι που ήδη έχει καταρρεύσει και πως δεν υπάρχει κανένα έγκλημα για να αποδειχτεί.

Στο τέλος της ανάρτησής του κάλεσε τους ακολούθους του σε διαμαρτυρία: «Διαμαρτυρηθείτε, πάρτε πίσω το Έθνος μας».

τραμπ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ