Τουρκία: Μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του και άρπαξε το παιδί τους

Σοκ και φρίκη έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δημοσίευσαν ΜΜΕ της Τουρκίας από την περιοχή του Yozgat, όπου μια γυναίκα μαχαιρώθηκε πολλές φορές από τον πρώην σύζυγό της, μπροστά στα μάτια του παιδιού τους. 

Στις εικόνες που κατέγραψαν οι γείτονες φαίνεται το πρώην ζευγάρι να καβγαδίζει και στη συνέχεια ο άνδρας να την ξυλοκοπεί, να την ρίχνει στο έδαφος και να την μαχαιρώνει. Στη συνέχεια αρπάζει το παιδί και φεύγει από το σημείο.

Ο δράστης είναι ο Bahattin Gazi Baldemir, ο οποίος συνελήφθη. Ο άνδρας κάλεσε την πρώην σύντροφό του, που ονομάζεται Beyza, σε ένα πάρκο με το πρόσχημα να δει το παιδί. Η γυναίκα χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου, αν και ανησυχεί για την ζωή της, όπως και του γιου της.

Η Beyza είπε στο τουρκικό tele1: «Ο Bahattin Gazi Baldemir συνελήφθη. Ωστόσο, ο πατέρας του İsa Baldemir είναι ελεύθερος έξω. Τι θα κάνω αν θυμώσουν και με σκοτώσουν; Ο γιος μου λείπει, δεν μπορώ να τον βρω. Δεν λένε πού είναι το παιδί μου λέγοντας ότι είναι με τη γιαγιά του»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ