Το «τρίποντο» δεν βρήκε στεφάνι: Γονάτισε, της έκανε πρόταση γάμου και αυτή τον απέρριψε κατά την διάρκεια αγώνα μπάσκετ

Λένε ότι μια πρόταση γάμου πρέπει να είναι τόσο καλά οργανωμένη, ώστε να μένει αξέχαστη και στους δύο. Η μόδα των τελευταίων ετών οδηγεί πολλούς να επιλέγουν μια δημόσια πρόταση γάμου, έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν αρνηθεί το έτερον ήμισυ.  Και καλά αν όλα πάνε κατ΄ ευχήν και το ζευγάρι γνωρίζει την αποθέωση σαν να πέτυχε νικητήριο τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο, τι γίνεται όμως όταν μπροστά σε χιλιάδες θεατές ενός γηπέδου η απάντηση είναι αρνητική;

Ένας άνδρας στη Ρωσία έμεινε με το δαχτυλίδι στο χέρι, αφού έκανε πρόταση στην αγαπημένη του, αλλά η απάντηση δεν ήταν αυτή που περίμενε.

Θέλοντας να αιφνιδιάσει και ίσως να εντυπωσιάσει τη σύντροφό του αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου δημόσια. Έτσι, της ζήτησε να τον παντρευτεί στο time out του αγώνα της Ζενίτ με την Παρτιζάν για το Σούπερ Καπ της VTB League.

Ο φίλαθλος γονάτισε μπροστά της, εμφανίζοντας το κουτάκι με το δαχτυλίδι, ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική, με τον ίδιο να αιφνιδιάζεται και να αποχωρεί, με την κοπέλα να επιχειρεί με τα χέρια να κρύψει την ντροπή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ