Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι-χέρι στο Ηρώδειο

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν μαζί στο Ηρώδειο το βράδυ της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου. Η τραγουδίστρια παρακολούθησε τον αγαπημένο της επί σκηνής στην παράσταση «Αντιγόνη».

Η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” βρέθηκε στο θέατρο και απαθανάτισε το ζευγάρι να περπατάει χέρι- χέρι. «Την έχω δει πολλές φορές την παράσταση, είναι υπέροχη. Ήταν και η τελευταία, τώρα τα παιδιά βάζουν πλώρη για άλλα πράγματα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής η Δέσποινα Βανδή. Όταν ρωτήθηκε για την κόρη της Μελίνα και το νέο της ξεκίνημα για σπουδές στο Λονδίνο, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Είμαι συνεχώς στα τηλέφωνα με την κόρη μου, ούτως ή άλλως ήμουν και θα παραμείνω, όπως κάθε μαμά».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη σειρά του δήλωσε: «Ήταν υπέροχα, το Ηρώδειο έτσι κι αλλιώς είναι υπέροχο και είναι ιδανικό για έναν ηθοποιό προκειμένου να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του».

Όσο για το αν στα σχέδιά του είναι ένα ταξίδι στο Λονδίνο όπου σπουδάζει πλέον η κόρη της Δέσποινας Βανδή, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν ξέρω αν πάω Λονδίνο με τη Δέσποινα, έχω αρκετή δουλειά, έχω και το σίριαλ. Μπορεί να πάμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ