Το σόου της Rihanna στο Super Bowl

Έγινε εχθές ο 57ος τελικός του Super Bowl, στο State Farm Stadium, στο Glendale της Arizona, μεταξύ των ομάδων Kansas City Chiefs (AFC) και Philadelphia Eagles (NFC), με νικητές τους πρώτους 38-35.

Super Bowl: Η Ριάνα ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο εντυπωσιακό σόου

του Ιωσήφ Αβράμογλου

Στο διάλειμμα του ημιχρόνου, όπως είναι παράδοση, στήθηκε ένα εντυπωσιακό σώου με πρωταγωνίστρια την εγκυμονούσα, στο δεύτερο παιδί της, Rihanna. Η οποία, όπως είχε αποκαλύψει στο περιοδικό Vogue, παλαιότερα είχε απορρίψει την πρόταση του πρωταθλήματος για μία τέτοια εμφάνιση.

Super Bowl: Η εμφάνιση της Ριάνα και ο… χορός των εκατομμυρίων

Εχθές όμως έγινε και με μεγάλη επιτυχία. Πριν όμως από τον αγώνα υπήρξαν και κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες εμφανίσεις: ο τραγουδιστής της country μουσικής, Chris Stapleton, τραγούδησε τον εθνικό ύμνο της Αμερικής, η τραγουδίστρια της χορευτικής μουσικής Sheryl Lee Ralph ερμήνευσε το “Lift Every Voice and Sing” και ο Kenneth “Babyface” Edmonds είπε το “America the Beautiful”.

Η Rihanna, που κατάγεται από τα Barbados της Καραϊβικής, εμφανίστηκε με κόκκινη φορεσιά για περίπου 13′ λεπτά της ώρας. Στο medley των επιτυχιών της που ακούστηκε, συμπεριλαμβάνονταν κομμάτια όπως τα: “Bitch Better Have My Money”, “Only Girl (In the World)”, “We Found Love”, “Rude Boy”, “Pour It Up”, “Pose”, “Work”, “Run This Town”, “Umbrella”, “Diamonds” και άλλα.

Ριάνα: Έβαλε «φωτιά» στο Instagram με ένα αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε ολόκληρο το εντυπωσιακό σόου της Rihanna ΕΔΩ

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή ” ‘Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ