Το πάρτι μίας ανήλικης κατέληξε σε μακελειό με 11 νεκρούς

Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ανταλλαγή πυροβολισμών που ξέσπασε κατά τη διάρκεια του εορτασμού των γενεθλίων μιας 15χρονης στην πολιτεία Γκερέρο, του Μεξικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο πάρτι για τα 15α γενέθλια ενός κοριτσιού, στο χωριό Κουντανθίτο στον δήμο Κογιούκα ντε Καταλάν.

Οι δηλώσεις του κυβερνήτη της Γκερέρο, Έκτορ Αστουδίγιο για το περιστατικό δεν ρίχνουν φως στα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Υπήρξε ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της γιορτής για τα γενέθλια μιας 15χρονης και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, σκοτώθηκαν 11 άνθρωποι», δήλωσε ο κυβερνήτης της Γκερέρο Έκτορ Αστουδίγιο και συνέχισε: «Το Σάββατο όσες περίπολοι προσπάθησαν να φτάσουν στην περιοχή έγιναν δεκτοί με πυροβολισμούς». Για το περιστατικό αυτό ξεκίνησε έρευνα.

Η πολιτεία Γκερέρο έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ανθρωποκτονιών και απαγωγών σε όλο το Μεξικό. Σε αυτήν την πολιτεία εξαφανίστηκαν 43 φοιτητές τον Σεπτέμβριο του 2014. Αυτοί πιστεύεται ότι δολοφονήθηκαν από ένα καρτέλ ναρκωτικών.

Στα βουνά της πολιτείας υπάρχουν πολλές καλλιέργειες οπιούχας παπαρούνας από τις οποίες τροφοδοτείται το διεθνές λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Στις 15 Ιανουαρίου βρέθηκαν ζωντανοί 21 άνθρωποι που είχαν απαχθεί μια εβδομάδα νωρίτερα από οπλισμένους άνδρες καθώς πήγαιναν σε έναν γάμο στην Γκερέρο.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με τους τρεις μήνες ζωής του Μάικλ Ντάγκλας από αμερικανικό περιοδικό – ΦΩΤΟ

Νεκρός ο κορυφαίος σεφ του πλανήτη

Δασκάλα σκοτώθηκε, για να σώσει τους μαθητές της

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ