Το μωρό που γεννήθηκε στις 22/2/22 στις 2.22 το πρωί – Η συγκινητική ιστορία πίσω από τη γέννηση της Τζούντα Γκρέις

Συγκλονίζει η σπάνια χρονική σύμπτωση κατά την οποία μωρό ήρθε στον κόσμο σε μαιευτήριο στη Βόρεια Καρολίνα. Η μικρούλα Τζούντα Γκρέις γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2022 (22/2/2022), στις 2:22 π.μ. ακριβώς, ενώ ο τοκετός έγινε στην αίθουσα τοκετού Νο 2 του νοσοκομείου.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook το Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Alamance στο Μπέρλινγκτον, στη Βόρεια Καρολίνα. «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για αυτό το νεογέννητο και την οικογένειά του! Το μωρό ήρθε ως απάντηση στις προσευχές της οικογένειας».

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, η Άμπερλι έπασχε από μία σοβαρή ασθένεια του λεμφικού συστήματος, που προκαλεί καρκίνο στο ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού, δηλαδή λέμφωμα Hodgkin.

Οι θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε η Άμπερλι μείωσαν τις πιθανότητες της ίδιας και του συντρόφου της, να κάνουν παιδιά, εξήγησε το νοσοκομείο. Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο διήρκεσε έξι χρόνια έως το 2020.

Η ημερομηνία «22η Φεβρουαρίου 2022» αναφέρεται ως «Twosday» από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η οποία αποτελείται μόνο από δυάρια, πέφτει Τρίτη και είναι παλίνδρομη δηλαδή διαβάζεται από τα αριστερά προς τα δεξιά αλλά και αντίστροφα, με το ίδιο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η επόμενη φορά που θα εμφανιστεί μια Τρίτη «22/2/22» με τον ίδιο τρόπο θα είναι μετά το έτος 2422, τέσσερις αιώνες μετά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ