Το μαρτύριο της «Φρανσουάζ»: Άνδρας νάρκωνε την γυναίκα του και καλούσε αγνώστους στο σπίτι για να την βιάσουν

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μιας γυναίκας από δεκάδες άνδρες και μάλιστα με την «άδεια» του συζύγου της.   Οι γαλλικές αρχές χρησιμοποιούν για το θύμα το ψευδώνυμο «Φρανσουάζ» και η ιστορία της είναι συγκλονιστική, καθώς ο άνδρας της Ντομινίκ Π. έφτανε στο σημείο να την ναρκώνει για να μην θυμάται τα όσα βίωνε και να καταγράφει τους βιασμούς σε βίντεο.

Όταν η «Φρανσουάζ» είδε το φρικιαστικό οπτικό υλικό που αποδείκνυε την κακοποίησή της,  κατέρρευσε. Δεν μπορούσε να διανοηθεί τον ρόλο του άνδρα με τον οποίο ήταν παντρεμένη πάνω από 50 χρόνια. Μέχρι εκείνη την στιγμή θεωρούσε πως ήταν ένας καλός σύζυγος που νοιαζόταν για εκείνη.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, τουλάχιστον 51 άνδρες φέρεται να την έχουν βιάσει. Η μάλλον τόσοι έχουν ταυτοποιηθεί καθώς ο όγκος των αποδεικτικών στοιχείων που εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του συζύγου της είναι τεράστιος και αφορά σε 92 συνολικά βιασμούς της από 83 άνδρες.

Μεταξύ αυτών,  δημόσιοι υπάλληλοι, στρατιώτες, οδηγοί ασθενοφόρων, νοσοκόμοι, φορτηγατζήδες, ένας δημοσιογράφος, ένας δημοτικός σύμβουλος και ένας πυροσβέστης. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα, συγκεντρώνοντας στοιχεία για την ταυτότητα των υπόπτων, που  επισκέπτονταν το σπίτι του ζευγαριού στο χωριό Μαζάν της Νότιας Γαλλίας κοντά στην Αβινίον το διάστημα 2011-2020.

Ο Ντομινίκ Π.  έβρισκε άνδρες που ενδιαφέρονταν να βιάσουν την γυναίκα του, μέσω ενός online forum με την ονομασία «Without Her Knowing», και τους προσκαλούσε στο σπίτι τους, προτρέποντάς τους να μην χρησιμοποιούν προφυλακτικό όταν βίαζαν την σύζυγό του. Εξάλλου, η γυναίκα εντοπίστηκε ότι πάσχει από τέσσερα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Όλα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια του με τον ίδιο να τραβά βίντεο.

Η «Φρανσουάζ» αποκάλυψε ότι ο Ντονιμίκ Π. της πρότεινε να κάνουν ανταλλαγή συντρόφων αλλά αρνήθηκε επειδή δεν της άρεσε να την αγγίζουν άτομα για τα οποία δεν είχε αισθήματα.  Το θύμα είπε ακόμη στην αστυνομία ότι μερικές φορές ξυπνούσε τη νύχτα και αισθανόταν ότι το σώμα της είχε παραβιαστεί, αλλά θεωρούσε ότι ήταν κάποιο κακό όνειρο που την έκανε να νιώθει έτσι. Όμως αποδείχθηκε πως ήταν πραγματικός εφιάλτης. Οι Αρχές θεωρούν ότι ο Ντομινίκ Π. έσπαγε χάπια Lorazepam (πρόκειται για ένα ισχυρό αγχολυτικό) και τα έβαζε στο φαγητό της γυναίκας του, ώστε να χάσει τις αισθήσεις της.

Ύποπτος και για δολοφονία στο Παρίσι

Αυτά δεν είναι τα μόνα εγκλήματα για το οποία θεωρείται ύποπτος. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και της δολοφονίας μιας 23χρονης κτηματομεσίτριας Σοφί Ναρμ που βρέθηκε νεκρή σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι το 1991. Η γυναίκα είχε ναρκωθεί, στραγγαλιστεί και μαχαιρωθεί στο στήθος.

Επίσης, βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκεται η καταγγελία μιας άλλης κτηματομεσίτριας που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο Παρίσι 8 χρόνια μετά. Η περιγραφή του δράστη που είχε δώσει στις Αρχές ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του Ντομινίκ Π.

H Σοφί Ναρμ

Πώς έφτασαν οι αρχές στα ίχνη του

Η εγκληματική δράση του Ντομινίκ Π. άρχισε να αποκαλύπτεται το 2020 όταν συνελήφθη επειδή χρησιμοποιούσε ένα στυλό με κρυφή κάμερα για να καταγράφει γυμνές γυναίκες σε δοκιμαστήρια καταστημάτων. Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του, βρήκαν κάποια στοιχεία που τους κίνησαν τις υποψίες. Έτσι, ανακάλυψαν και τον εφιάλτη που βίωνε η σύζυγός του στα χέρια του.

Αυτό είναι το σκίτσο που είχαν φτιάξει οι Αρχές μετά την καταγγελία το 1999

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ